Fördubblar kapaciteten på foldrar och häften

Separeringsstansen Bobst Expertcut 106 PER 3 är en av Eson Pacs senaste investeringar.

Eson Pac dubblar sin produktionskapacitet på foldrar och häften efter den uttalade satsningen på läkemedelsförpackningar.

Eson Pac har avyttrat sitt affärsområde inom konsumentkartong för att nischa sig på läkemedelsförpackningar. Nu bygger man vidare och investerar rejält på maskinsidan. Eson Pac har installerat en Heidelberg Speedmaster SX102-2-P för att bredda den befintliga tillverkningen inom området foldrar och broschyrer.

– Genom denna investering tar vi nästa steg och dubblar vår nuvarande kapacitet på såväl leaflet som booklet i storformat. Tryckpressen har samma plattform, som vår nuvarande utrustning, vilket ger oss stora fördelar och synergier”, säger Niklas Bengtsson, försäljningsdirektör på Eson Pac Group

Dessutom investerar Eson Pac i en separeringsstans, Bobst Expertcut 106 PER 3, för att öka kapaciteten i kartongproduktionen. Företaget satsar även på att utöka med ytterligare en falsmaskin.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Robotsystemet som ger tryckeriet extra skift

Canon tror starkt på automation i den grafiska branschen. I holländska Hoorn visade de upp sin nya robotlösning som kan skräddarsys efter tryckeriernas storformatsproduktion och ticka på av sig självt under kvällar och nätter. Klicka in och se filmen där roboten får jobba.

Publicerat av: