Ricoh släpper mångsidiga bläckmaskiner

Ricohs nya bläckstråleskrivare tar endast upp 4,3 kvadratmeter i utrymme.

Ricohs nya kompakta bläckstråleserie kommer i flera olika versioner. Den tar upp 4,3 kvadratmeter i utrymme och täcker flera behov hos tryckerier som arbetar med transaktionsutskrift, direktreklam eller små broschyrer för läkemedel.

Serien kallas Ricoh Pro V20000. Enligt företaget ska bläckstråleskrivarna vara smidiga att använda och de kör i flera hastigheter samt med både mono- och färgutskrift.
Ricoh Pro V20000 är en monolösning som kör 75 meter per minut i 600 x 600 dpi. Ricoh Pro V20100 är även den en monolösning, men körs 150 meter per minut i 600 x 600 dpi. Färglösningen kallas Ricoh Pro VC20000 och skriver ut 75 meter per minut i 600 x 600 dpi.
Skrivaren kan hantera ett brett sortiment av papperstyper, inklusive lätta material som kan brukas till exempelvis läkemedelsbroschyrer.
– Bläckstråleserien Ricoh Pro V20000 kommer att avslöjas på vårt globala arrangemang Art of the New Ink, som äger rum på Ricohs europeiska kundupplevelsecenter, Telford, 21-23 november, säger Jan Brændholt, produkt- och affärschef inom kommersiellt och industriellt tryck.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sharp visade prov på digitala kontorslösningar

Sharp bjöd in till Inspire Expo i Edinburgh och visade många lösningar på hur företag kan utvecklas och bli smartare med kontorsteknik. Här fick återförsäljare och pressfolk se 15 nya skrivar- och bildskärmsenheter. Sharp tog även med besökarna på en resa in i framtiden med digitala möteslösningar och en demonstration av tv-sändningstekniken 8K.

Publicerat av: