900 installationer på ett år

Canon Imagepress C850 riktar sig till användare i mellanvolymsskiktet.

Canon Imagepress C850 firar ett år ute på marknaden. Drygt 900 installationer har gjorts av produktionsskrivaren i färg sedan starten, enligt företaget.

Med Imagepress C850 riktar Canon sig till mellanvolymsanvändarna med månadsvolymer på mellan 15 000–150 000 utskrifter. Man vänder sig både till grafiska företag med detta volymbehov, men också till exempelvis mäklare och auktionshus. Färgskrivaren lanserades för drygt ett år sedan. Företaget meddelar nu att de har levererat och installerat mer än 900 av dessa skrivare  i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA-regionen) sedan starten för ett år sedan. Sett till imagePRESS C650 och uppgraderingen av imagePRESS C850-serien som kom i mars i år överstiger installationerna 1 650 enheter. Imagepress C850 kännetecknas bland annat av automatisk bannerutskrift i duplex, högre utskriftshastighet (upp till 85 A4-ark per minut), bättre utskriftskvalitet (i linje med Imagepress C10000VP) och möjligheten att skriva ut ett brett utbud av media.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Dubbelt upp med Kombo TH

Elitron visade sin automatiska efterbehandlingsutrustning med dubbla skärhuvuden och helt nya funktioner.…