Ny affärschef hos Mouvent

Reto Simmen är digitaltrycksutvecklaren Mouvents senaste rekrytering.

Schweiziska Mouvent rekryterar Graph-Techs general manager Reto Simmen till ny affärschef på Mouvent.

Reto Simmen har 30 års erfarenhet inom den grafiska industrin. Senast hos bläckstråleutvecklaren Graph-Tech med säte i Schweiz. Mouvent skriver i ett pressmeddelande att såväl omsättningen som arbetsstyrkan närmast fördubblades under hans tid hos sin forne arbetsgivare. Schweiziska Mouvent, med sitt kompetenscenter inom digitaltryck har Bobst Group som viktig finansiär. Reto Simmens nya roll blir att ansvara för marknadsföring, service och försäljning. Mer ingående kommer han att överblicka företagets marknadsförings- och försäljningskanaler globalt för att säkerställa ett samordnat och konsekvent budskap av Mouvents produktportfölj. I rollen ingår även att upprätta en organisation inriktad på service och support till företagets kunder. Simon Rothen, vd på Mouvent är glad att kunna glada att kunna välkomna Reto Simmen till företaget:

– Vi har samlat några av de ledande figurerna i industrin, och Reto är inget undantag. Här på Mouvent är vi på en resa att för att förändra digitaltryckets ansikte. Med den kombination av innovativ teknik och personal som vi har, tror jag verkligen att vi kommer göra just detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Dubbelt upp med Kombo TH

Elitron visade sin automatiska efterbehandlingsutrustning med dubbla skärhuvuden och helt nya funktioner.…