Han ska leda Scandbook framåt

Håvard Grjotheim ska leda Scandbook in i framtiden.

Håvard Grjotheim har utsetts till ny vd i Scandbook AB och tar över rodret vid årsskiftet. Han går även in på deltid som vd och koncernchef i moderbolaget Scandbook Holding AB.

Grjotheim är inte ny i sällskapet utan är för närvarande styrelseordförande i moderbolaget – en post han alltså lämnar vid årskiftet för sina nya uppdrag. Grothjem har efter många år i den grafiska branschen bland annat ett förflutet som koncernchef på Elanders och 07 Media i Norge.

Paulius Juska nuvarande vd i Scandbook Holding AB och dotterbolagen Scandbook AB och litauiska Scandbook UAB, kommer fortsättningsvis ägna all tid i det sistnämnda bolaget.

Odd Rune Austgulen, en av huvudägarna i Scandbook Holding AB, och som sedan 2015 är ledamot i styrelsen, kommer återgå till ordförandeposten.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sharp visade prov på digitala kontorslösningar

Sharp bjöd in till Inspire Expo i Edinburgh och visade många lösningar på hur företag kan utvecklas och bli smartare med kontorsteknik. Här fick återförsäljare och pressfolk se 15 nya skrivar- och bildskärmsenheter. Sharp tog även med besökarna på en resa in i framtiden med digitala möteslösningar och en demonstration av tv-sändningstekniken 8K.

Publicerat av: