Han ska leda Scandbook framåt

Håvard Grjotheim ska leda Scandbook in i framtiden.

Håvard Grjotheim har utsetts till ny vd i Scandbook AB och tar över rodret vid årsskiftet. Han går även in på deltid som vd och koncernchef i moderbolaget Scandbook Holding AB.

Grjotheim är inte ny i sällskapet utan är för närvarande styrelseordförande i moderbolaget – en post han alltså lämnar vid årskiftet för sina nya uppdrag. Grothjem har efter många år i den grafiska branschen bland annat ett förflutet som koncernchef på Elanders och 07 Media i Norge.

Paulius Juska nuvarande vd i Scandbook Holding AB och dotterbolagen Scandbook AB och litauiska Scandbook UAB, kommer fortsättningsvis ägna all tid i det sistnämnda bolaget.

Odd Rune Austgulen, en av huvudägarna i Scandbook Holding AB, och som sedan 2015 är ledamot i styrelsen, kommer återgå till ordförandeposten.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Skärspecialist firar 20 år – drar till med robotnyhet

Zünd bjuder in till inspiration och festligheter i sina nya lokaler i danska Odder i samband med företagets 20 års jubileum. Här ska S3 L-1200 Robot premiärvisas:
– Som ett led i framtidens trend och fokus på automation visar vi för första gången vårt nya robotstyrprogram, säger försäljningschef Martin Roed Nielsen.

Publicerat av: