Når milstolpe med tonerteknik

Canon har globalt sålt 10 000 Océ Colorwave-enheter som innehar tonertekniken Océ Crystalpoint.

Canons Océ Crystalpoint-tonerteknik lanserades 2008. Idag används tekniken i över 10 000 installerade skrivare runt om i världen.

Tonertekniken Océ Crystalpoint var språngbrädan för Canons lansering av Océ ColorWave-serien som kom ut på marknaden för första gången 2008. För närvarande är det tredje generationens storformatskrivare med färgutskrift som gäller under beteckningarna ColorWave 500 och 700. Den mindre modellen, Océ Colorwave 500, inriktar sig på arbetsgrupper, medan Océ Colorwave 700 är framtagen för bredare grafiska tillämpningar. Den täcker behovet för företag som kräver högre utskriftsvolymer. Exempel på detta är till reprografiska avdelningar, skylt- och bildproduktion och hustryckerier inom branscher som detaljhandel, logi och servering, reklammaterial, utbildning och offentlig sektor.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Skärspecialist firar 20 år – drar till med robotnyhet

Zünd bjuder in till inspiration och festligheter i sina nya lokaler i danska Odder i samband med företagets 20 års jubileum. Här ska S3 L-1200 Robot premiärvisas:
– Som ett led i framtidens trend och fokus på automation visar vi för första gången vårt nya robotstyrprogram, säger försäljningschef Martin Roed Nielsen.

Publicerat av: