Når milstolpe med tonerteknik

Canon har globalt sålt 10 000 Océ Colorwave-enheter som innehar tonertekniken Océ Crystalpoint.

Canons Océ Crystalpoint-tonerteknik lanserades 2008. Idag används tekniken i över 10 000 installerade skrivare runt om i världen.

Tonertekniken Océ Crystalpoint var språngbrädan för Canons lansering av Océ ColorWave-serien som kom ut på marknaden för första gången 2008. För närvarande är det tredje generationens storformatskrivare med färgutskrift som gäller under beteckningarna ColorWave 500 och 700. Den mindre modellen, Océ Colorwave 500, inriktar sig på arbetsgrupper, medan Océ Colorwave 700 är framtagen för bredare grafiska tillämpningar. Den täcker behovet för företag som kräver högre utskriftsvolymer. Exempel på detta är till reprografiska avdelningar, skylt- och bildproduktion och hustryckerier inom branscher som detaljhandel, logi och servering, reklammaterial, utbildning och offentlig sektor.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Sharp visade prov på digitala kontorslösningar

Sharp bjöd in till Inspire Expo i Edinburgh och visade många lösningar på hur företag kan utvecklas och bli smartare med kontorsteknik. Här fick återförsäljare och pressfolk se 15 nya skrivar- och bildskärmsenheter. Sharp tog även med besökarna på en resa in i framtiden med digitala möteslösningar och en demonstration av tv-sändningstekniken 8K.

Publicerat av: