Scandraft köper plåtleverantör

Scandrafts vd Anders Trillkott gläds åt köpet av Rangefabriken.

Scandraft stärker sin position i Norden genom att förvärva Rangefabriken. Därmed får de in aluminumplåtar i sitt utbud.

Scandraft, leverantör av förbrukningsvaror för den grafiska industrin köper majoriteten av aktierna i Rangefabriken i Göteborg. Rangefabriken AB tillhandahåller ett sortiment med aluminiumplåt till ett flertal branscher – bland annat industrin och skylt- och byggbranschen. En stor del av den lackerade Range-plåten produceras i den egna svenska fabriken. Enligt Scandrafts vd Anders Trillkott blir de en stabil partner och huvudägare i Rangefabriken vilket kommer att bli riktigt bra för alla kunder:

– Scandrafts köp av Rangefabriken ligger helt i linje med vår ambition att vara en helhetsleverantör av material och tillbehör för bild, dekor och reklam. Vi ser verkligen fram emot att kunna utöka Scandraftgruppens kunderbjudande med ”egen” aluminiumplåt. Rangefabrikens ambitioner stämmer helt ihop med våra och tillsammans ser vi fram emot att växa på den nordiska marknaden, säger Anders Trillkott.

I samband med förvärvet kommer betydande resurser tillföras Rangefabriken med bland annat  ett utvecklat produktprogram och kundservice.

– Det ska bli en spännande och positiv resa, uttrycker Sebastian Odeldahl, vd på Rangefabriken.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Mässan bjuder in till besöksupplevelser

Fler än 700 utställare är på plats under årets Fespamässa som pågår 15-18 maj i Berlin. Mässan är det ledande eventet inom utskrifter i storformat och täcker in senaste innovationerna inom utrustning, programvaror, bläck, media, screen- och digitalt storformatstryck, textiltryck och skylttillverkning.

Publicerat av: