Draghjälp för Ricoh i lansering av textilskrivare

Ricohs Ri 100 – en print-on-demand-lösning mindre tryckerier och copyshops.

Ricoh inleder ett samarbete med The magic touch för att göra textilskrivaren Ricoh Ri 100 tillgänglig i flera länder.

Tyska The magic touch är en global leverantör inom transfertryck och har funnits i över 25 år. De tillhandahåller bland annat transferpapper, värmepressar, plottrar, skärare, material och förbrukningsvaror. Nu öppnar de upp sitt globala nätverk för Ricoh för att få ut textilskrivaren Ricoh Ri 100 på fler marknader. Enligt Ricoh är den lilla skrivaren med piezoelektrisk bläckstråleteknik en print- on-demand-lösning för mindre tryckerier och copyshops för att till exempel trycka enklare budskap eller reklam på t-shirts. Partnerskapet syftar till att The magic touch kommer göra Ricohs Ri 100 tillgänglig i Frankrike, Italien, Nederländerna, Spanien och Storbritannien med start i april. Andra europeiska länder och länder i Afrika och Mellanöstern får vänta till juni månad.

Både Ricoh och The magic touch visar textilskrivaren Ricohs Ri 100 i sina montrar på Fespa-mässan i Berlin, 15-18 maj.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Dubbelt upp med Kombo TH

Elitron visade sin automatiska efterbehandlingsutrustning med dubbla skärhuvuden och helt nya funktioner.…