Neopost i Malmö söker Key Account Manager

Neopost is a world leader in mailing solutions and a major player in digital communications and shipping solutions.
Neopost guides and supports organizations in how they send and receive communications and goods, helping them better connect with their business environment through hardware, software and services.

1.2 billion euro’s in sales 2016
With products and services marketed in over 90 countries and subsidiaries in over 29 countries. Neopost is number 1 in Europe and number 2 in the world in mailroom solutions. Neopost consist of 5900 employees around the world with over 800 000 customers.

Neopost Sverige AB
Neopost Sverige AB has 52 skilled employees in sales, service and support functions and is a wholly owned subsidiary of the French listed company Neopost SA, Europe’s largest manufacturer of enveloping and franking solutions as well as software and provider of graphic solutions. We provide solutions that optimize and add value to clients in both the public and private sectors. Neopost Sverige AB is located in Solna and has offices in Malmö and Gothenburg.

Key Account Manager

Brinner du för projektförsäljning och älskar att skapa mervärde för dina kunder?
Då har du en riktigt bra chans att börja arbeta på ett spännande företag tillsammans med kollegor med vinnarinstinkt och djupa produktkunskaper. Neopost har ett arbetssätt och en affärsmodell som skapar maximal affärsframgång i en börsnoterad koncern.
Du agerar partner till våra kunder och erbjuder dom lösningar för grafisk efterbehandling. Vi samarbetar med och säljer produkter från premiumtillverkare såsom Hunkeler och Duplo m.fl.
Du kommer att ansvara för att både förvalta och utveckla befintliga kunder inom vårt grafiska affärsområde. Du kommer även att prospektera nya kunder och skapa nya affärsmöjligheter. Du arbetar självständigt och äger hela säljprocessen men får självklart stöd vid behov för att kunna leverera största möjliga kundnytta. Du planerar själv din vecka och tycker om att vara på resande fot.
Kontoret i Malmö eller Göteborg kommer att bli din bas.

Personlig profil:

Som person är du utåtriktad, positiv och har lätt för att skapa goda relationer.
Du motiveras av att uppnå högt uppsatta mål och triggas av att skapa mervärde till kund. Du är duktig på att förvalta och utveckla befintliga kunder men du är samtidigt kreativ när det kommer till nya affärsmöjligheter. Du är även en ansvarsfull lagspelare som vill bidra till att skapa en god arbetsmiljö omkring dig.
Vi söker dig som brinner för försäljning och som har erfarenhet av att ha skapat goda resultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning inom den grafiska branschen eller en närliggande bransch. Har du erfarenhet av produktionssegmentet inom printbranschen är det positivt. Du är van vid att hantera långa säljcykler och många pågående projekt. Du tycker om att ha en aktiv arbetsdag samt att interagera med kunder regelbundet. Du är van vid att planera din arbetsdag och att arbeta i en självständig roll.

Vi erbjuder:

Du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas i en framgångsrik verksamhet där du får stort inflytande på din egen arbetsdag samt din kompensation. Hos Neopost Sverige AB sätter vi ett högt pris på att utföra vårt arbete professionellt och vi bemöter våra kunder med en god service och support. Du blir en del av ett mycket kompetent team och vi kommer att se till att du får en grundlig introduktion och inlärning.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig pensionsplan, förmåner och löpande säljtävlingar. Neopost HR strategi är att uppfattas som en utmärkt arbetsgivare. Vi har olika incitament och initiativ för detta.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta;
Björn Olsson Business Line Manager PFS: 070 730 78 02/b.olsson@neopost.se
Hjalmar Frisell Rekryteringsansvarig: 070 991 96 90/h.friselleopost.se
Vänligen skicka din ansökan snarast möjligt och senast den 15 mars 2018 till career@neopost.se. Vi kallar till intervjuer löpande.

Tack för din ansökan!

Publicerat av: 

Dela artikeln