Vi söker en projektledare/innesäljare med höga ambitioner

VILL DU VARA MED OCH SATSA?

Vi söker en projektledare/innesäljare med höga ambitioner DanagårdLiTHO, som är en av Sveriges större grafiska producenter, har genom köpet av det Göteborgsbaserade tryckeriet Litorapid Media/Inform, stärkt närvaron i Västsverige.

Du som söker den här tjänsten har erfarenhet från branschen, främst inom display/storformat/expo, och söker nya utmaningar, samt vill vara med och utveckla vårt kunderbjudande. Du kommer vara placerad och verksam i Hisings Kärra på vår produktionsenhet.

Personliga egenskaper som vi uppskattar: Du är noggrann och ambitiös med ett stort engagemang. Du bör också vara initiativrik, självgående och ha ett positivt sätt.

Skicka in din ansökan på jobb@dgli.se senast 21 januari 2018.

DangårdLiTHO är en av Sveriges större grafiska producenter. Vi hjälper företag och organisationer att förenkla hanteringen av tryckt och digital media. Bland våra tjänster ingår allt från produktion av miljövänliga trycksaker i vårt vindkraftsdrivna tryckeri till webbmedier och digitala verktyg. Vi erbjuder även reklambyråtjänster genom vårt dotterföretag Bergström & Sund. DanagårdLiTHO har cirka 70 medarbetare och omsätter cirka 130 Mkr med försäljningskontor från Stockholm till Helsingborg och med produktion och huvudkontor i Ödeshög.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook


Sharp visade prov på digitala kontorslösningar

Sharp bjöd in till Inspire Expo i Edinburgh och visade många lösningar på hur företag kan utvecklas och bli smartare med kontorsteknik. Här fick återförsäljare och pressfolk se 15 nya skrivar- och bildskärmsenheter. Sharp tog även med besökarna på en resa in i framtiden med digitala möteslösningar och en demonstration av tv-sändningstekniken 8K.

Publicerat av: