Miljömärkning Sverige AB söker ny rådgivare

Vill du svanenmärka tryckerier?
Intresset för miljömärkning är stort och vi behöver därför en ny rådgivare till “Affärsområde Service”. Arbetet innebär tät kontakt med företag som söker Svanen- och/eller EU-Blomman-licens och deras leverantörer, granskning av ansökningshandlingar samt att göra kontrollbesök där företagen har sin produktion.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete för en hållbar framtid. Vi sitter i ett  aktivitetsbaserat, centralt beläget kontor på Södermalm i Stockholm med goda kommunikationer. Här arbetar vi som vill rädda världen lite grann varje dag och sätter trivseln på kontoret högt på agendan.

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, med teknisk/naturvetenskaplig inriktning. Det är viktigt för oss att du har stor förståelse för förutsättningarna inom de branscher vi miljömärker, därför ser vi gärna att du har minst två års praktisk erfarenhet från den grafiska branschen eller förpackningsbranschen. Du pratar och skriver svenska flytande och behärskar även engelska.

Du är kommunikativ, strukturerad, resultatinriktad och har hög integritet. Du behärskar Officepaketet och det är positivt om du har erfarenhet från arbete i Microsoft Dynamics CRM-system.Det är meriterande att ha kunskap om miljö- och hållbarhetsfrågor. Naturligtvis delar du också våra värderingar och visionen om ett hållbart samhälle.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning. En del resor förekommer, framför allt till de företag som ansöker om licens, varför vi förutsätter att du har B-körkort.

Om verksamheten
På Miljömärkning Sverige AB finns flera olika yrkesroller och befattningar. Vi som jobbar här representerar allt från kemister, ingenjörer och miljövetare till kommunikatörer, ekonomer och IT-specialister.

Hos oss har vi högt i tak och en öppen kommunikation. Alla människor har lika värde, våra anställningsvillkor är rättvisa, vi har en jämn köns- och åldersfördelning och vi ser gärna att personalen har olika bakgrund.

Som medarbetare erbjuds du stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter, regelbundna medarbetarsamtal och kontinuerlig kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du som medarbetare hela tiden är uppdaterad inom ditt område.

Vår vision är ett hållbart samhälle. Våra medarbetare delar vår vision och våra värderingar.

Ansökan
Ansök via länken senast 6 maj 2018. Ansök så snart som möjligt eftersom urval kan komma att ske löpande.
Frågor om tjänsten besvaras av Affärsområdeschef Ingela Hellström per epost: ingela.hellstrom@svanen.se.

Facklig kontaktpersoner:

Vi tackar vänligt men bestämt nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

 

 

Publicerat av: 

Dela artikeln