GATF blir Center for Tehcnology and Research

Som ett led i övergången från PIA/GATF till Printing Industries of Americ har Graphic Arts Technical Foundation (GATF) bytt namn till Center for Technology and Research. GATF har under femtio år försett den grafiska industrin med opartiska tredjepartstester och information och kommer att fortsätta göra det genom det nya varumärket.

“Vi gör om varumärket för teknik- och forskningsdelen av Printing Industries of America för att undvika förvirring på marknaden. Vi vill att våra medlemmar att tänka på Centrum for Tehcnology and Research som en resurs för information om avancerad teknik, forskning och konsulttjänster, säger Michael Makin, VD, Printing Industries of America.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *