Bong växer i England

Bong har förvärvat 50 procent av det brittiska företaget Image Envelopes, med en option att öka ägarandelen de kommande tre åren.

Image Envelopes är ett specialkuvertföretag baserat i Milton Keynes, med fokus på att leverera produkter till direktreklammarknaden. Verksamheten grundades av Mark Jeffery och Giles Pedley i december 2006, och har snabbt ökat sina intäkter till över 2,7 miljoner pund 2008.

– Förvärvet följer Bongs strategi att öka vår andel inom direktreklamsegmentet, säger Anders Davidsson, vd och koncernchef på Bong. Detta förbättrar våra möjligheter att kunna erbjuda ett större utbud av produktlösningar till våra kunder i England.

Förvärvet kommer att träda i kraft den 1 januari 2010 och förväntas bidra positivt till koncernens resultat under första kvartalet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafiska Företagen tar strid med reformpaket

Grafiska Företagen, Citymail och 21 Grams som ingår i initiativet Arena för framtidens distribution fortsätter med svidande kritik mot statliga Postnord som de menar utnyttjar sin dominerande ställning och motarbetar en sund konkurrens. Fem politiska reformförslag har lagts fram för att begränsa Postnords ställning på produktions- och distributionsmarknaden.

Publicerat av: