Bong växer i England

Bong har förvärvat 50 procent av det brittiska företaget Image Envelopes, med en option att öka ägarandelen de kommande tre åren.

Image Envelopes är ett specialkuvertföretag baserat i Milton Keynes, med fokus på att leverera produkter till direktreklammarknaden. Verksamheten grundades av Mark Jeffery och Giles Pedley i december 2006, och har snabbt ökat sina intäkter till över 2,7 miljoner pund 2008.

– Förvärvet följer Bongs strategi att öka vår andel inom direktreklamsegmentet, säger Anders Davidsson, vd och koncernchef på Bong. Detta förbättrar våra möjligheter att kunna erbjuda ett större utbud av produktlösningar till våra kunder i England.

Förvärvet kommer att träda i kraft den 1 januari 2010 och förväntas bidra positivt till koncernens resultat under första kvartalet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: