Dags för Fespa 2010 Awards

PUBLICERAD: 22 februari 2010
UPPDATERAD: 14 november

Fespa-2010-GIFFespa se nu fram mot att få in bidrag till tävlingen Fespa Awards. Man har gjort om tävlingen en del, bland annat kommer man att ha priser som består av pengar. Besökarna på Fespa 2010 i München kommer också att få vara med och rösta fram pristagare i ”People’s Choice Award”, en röstning som lanserades på Fespa Digital.

Bidragen kommer att visas i mässans huvudentré, så att besökarna kan studera dem direkt när de kommer in och även hämta ett röstningsformulär.

Tävlingen är indelad i 22 kategorier, varav 16 är screentryckta produkter, där fyra textilkategorier och fyra industrikategorier ingår. De övriga sex omfattar digitalt producerade bidrag.

– Vi har ändrat kategorierna så att de speglar förändringarna på marknaden, med mer digitalproduktion och även mera specialeffekter, säger Fespa’s Nigel Steffens.

Samtliga kategorier är öppna för såväl medlemmar i Fespas nationella föreningar, som för individuella Fespa-medlemmar. Utöver dessa är industrikategorierna öppna för industriella inplant-tryckerier.

Deltagarformulär kan beställas på fespa2010.com och bidragen ska vara inlämnade senast den 19 maj 2010.

Läs vidare

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Lyfter fram trotjänare – och kommande hybrider

Under första kvartalet 2024 planerar Agfa att lansera två helt nya hybridmaskiner. De fick dessvärre inte se dagens ljus under Sign&Print Scandinavia, men besökarna får ändå höra några detaljer om de kommande nyheterna.
DSC_4253

Trippla nyheter och späckat demoschema

Norska Print Supplies kommer till Stockholm och Sign&Print-mässan för att bland annat presentera tre nya varumärken i sin portfölj. Men även för att kanske hitta nya medarbetare.
Fredrik och Gaute - Print Supplies

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8