Dags för Fespa 2010 Awards

PUBLICERAD: 22 februari 2010
UPPDATERAD: 14 november

Fespa-2010-GIFFespa se nu fram mot att få in bidrag till tävlingen Fespa Awards. Man har gjort om tävlingen en del, bland annat kommer man att ha priser som består av pengar. Besökarna på Fespa 2010 i München kommer också att få vara med och rösta fram pristagare i ”People’s Choice Award”, en röstning som lanserades på Fespa Digital.

Bidragen kommer att visas i mässans huvudentré, så att besökarna kan studera dem direkt när de kommer in och även hämta ett röstningsformulär.

Tävlingen är indelad i 22 kategorier, varav 16 är screentryckta produkter, där fyra textilkategorier och fyra industrikategorier ingår. De övriga sex omfattar digitalt producerade bidrag.

– Vi har ändrat kategorierna så att de speglar förändringarna på marknaden, med mer digitalproduktion och även mera specialeffekter, säger Fespa’s Nigel Steffens.

Samtliga kategorier är öppna för såväl medlemmar i Fespas nationella föreningar, som för individuella Fespa-medlemmar. Utöver dessa är industrikategorierna öppna för industriella inplant-tryckerier.

Deltagarformulär kan beställas på fespa2010.com och bidragen ska vara inlämnade senast den 19 maj 2010.

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för lådtryck

EFI presenterade lagom till Drupa en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpapplådor, men även andra inkjetnyheter.
EFI 3

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper