Goss och Shanghai Electric delar monter

web_goss_sundayGoss tema för Ipex är “New ways for print”. Det ska visa på företagets fokus på innovationer som breddar kundernas produktutbud.

Några av företagets nyckelprodukter som ska exemplifiera temat är Sunday 500, Ecochilldrying, Triliner och Goss Folia.

– “New ways for print” understryker vår förmåga att leverera initiativ som hjälper tryckerierna att uppgradera sina möjligheter eller differentiera sig från konkurrenter, säger Jacques Navarre, försäljnings- och marknadschef på Goss International. Det är en av företagets ledande principer och visar hur vi kommunicerar med våra kunder och deras produktutveckling.

Goss kommer även att samutställa med Shanghai Electric Printing & Packaging Machinery Group (SEP) på Ipex. Här handlar det främst och förpacknings- och arkoffsetlösningar. Några av de maskiner som visas från SEP:s stall är Mega Jprint-pressen i B1-format och stansmaskinen Yawa Pro F106.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Slut med oadresserad reklam i brevlådan

Postnord avvecklar sin verksamhet för oadresserad direktreklam (ODR) som riktar sig till hushåll. Det är inte längre en lönsam affär för företaget, som pekar på en prispressad marknad och stigande papperspriser som bakgrund till beslutet. Istället ska fokus ligga på mer målgruppsanpassad adresserad reklam.

Publicerat av: 

Planprint: ”En plattform med stora möjligheter för användaren”

Fujifilm har kraftsamlat för att ta fram en helt egenutvecklad storformatsportfölj till marknaden globalt. Spandex är ensam återförsäljare av Fujifilms storformatsskrivare i Sverige och produktansvarige Tomas Källroos ser stor potential för flatbädden Acuity Prime.

Publicerat av: 

Fansen lyfter företaget till framgång

Många företag vill synas på sociala medier, men för att lyckas gäller det att ha följare som snarare är fans än bara köpare. Det säger Niklas Kjärhus som hittat en särskild nisch genom att sälja dekaler till crosscyklar, och marknadsför sig till sina drygt 100 000 följare på Instagram.

Publicerat av: