Fespa "Blueprint" visar mot en ljus framtid

PUBLICERAD: 10 juni 2010
UPPDATERAD: 14 november

blueprintFespa har publicerat ett sammandrag av vad man kom fram till under det stora mötet i Miami, Fespa Global Summit.

Rapporten har skrivits av Fespas sälj- och marknadsdirektör Marcus Timson med stöd av konsultföretaget Infotrends vd Tim Greene, konsulten Sophie Matthews-Paul samt Denise Gustavson, redaktör för tidningen Wide Format Imaging.

Innehållet har tagits från presentationer och paneldiskussioner samt från arbetsgrupper som engagerat mer än 100 delegater på mötet.

– För första gången samlade vi innovativa tryckentreprenörer från flera världsdelar, så att de kunde dela idéer, utmaningar och visioner med varandra, säger Marcus Timson. Det var ett stimulerande och tankeväckande möte, och vi kände att de kollegor som inte kunde vara närvarande kunde ha nytta av att ta del av ett sammandrag av alla tankar och iakttagelser.

Under rubrikerna ”Change”, ”Leadership” och ”Innovation”, visar rapporten fram några av de idéer, överenskommelser, modeller och åtgärder som bedöms vara nödvändiga för framtidens framgångsrika, innovativa och tryckorienterade affärsverksamheter. Det 11-sidiga sammandraget finns för nedladdning från Fespas webbplats eller från Fespas Wide Network, för de som är registrerade där.

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för lådtryck

EFI presenterade lagom till Drupa en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpapplådor, men även andra inkjetnyheter.
EFI 3

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper