Två instegsmodeller från EFI-Vutek

PUBLICERAD: 4 oktober 2010
UPPDATERAD: 14 november

Rastek H652 UV hybridskrivare och T1000 UV planskrivare är två nya modeller från EFI-Vutek.

H652 har en högsta upplösning på 1200 dpi, medan högsta utskriftshastighet är 41 kvm/tim. Den har en arbetsbredd på 163 cm och klarar material i tjocklekar upp till 50 mm. Skrivaren arbetar med gråskaleteknik och skriver ut med CMYK + vitt.

 

Rastek  T1000 är en UV-baserad planskrivare med materialformatet 132 x 250 cm. UtEFI-VUTEk-T1000_webbskriftsbordet är delat i tre vacuumzoner. T1000 klarar skrivmaterial i tjocklekar upp till ca 50 mm, skriver ut med CMYK + vitt och har en högsta upplösning på 1200 dpi. Högsta hastighet är ca 42 kvm/tim.

EFI-VUTEk-H652_webb

Läs vidare

Alvöen förstärker teamet efter ökad orderingång

Alvöen är inne på sitt femte verksamhetsår i Sverige och utvecklingen har gått i snabb takt. Nästa steg är att stärka serviceteamet och utöka lokalerna utanför Borås. 
alvoen_kennethnilsson ver 2

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Heidelberg vill förlösa din potential

Det blir världspremiär för den nya generationen av Speedmaster XL 106 på Drupa. Pressen ska möjliggöra autonomt tryck även inom förpackningsproduktion.
FotoJet-(76)

Senaste nytt

Textiltryck utan för- och efterbehandling

Epson lanserar nu Monna Lisa ML-13000, en direct-to-fabric-skrivare som kan printa direkt på tyget i en enda process utan separat för- eller efterbehandling.
ML-13000 ver 2

Horizon vänder blad med tre nya samarbeten

Efterbehandlingsleverantören Horizon skriver nya kapitel med tre färska samarbeten. Nu kan de hjälpa tryckerier från tryck till färdig bok i både mjuk- eller hårdpärm.
FotoJet-(82)

Helautomatiskt skärsystem som förflyttar gränserna

Elitron bjuder under Drupa in till en förhandstitt på den uppgraderade Kombo TAV – ett anmärkningsvärt framsteg inom digital skärteknik.
elitron_01

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS