Time to Market, framgång i snöstorm

PUBLICERAD: 11 november 2010
UPPDATERAD: 14 november

ttm_web_390Trots en rykande snöstorm över Stockholms-trakten hade åtskilliga deltagare infunnit sig till Time to Market på Berns i centrala Stockholm.

Deltagarna kunde under en heldag dels besöka de 20 utställarna, dels delta i de tio seminarier som genomfördes. Ett av seminarierna som väckte intresse var ”Det personliga mötet som kommunikation”, som leddes av Katarina Widoff från Komfab. Det handlade om hur vi kan få ut det mesta av en dag som Time to Market, och då naturligtvis också om ett effektivt utnyttjande av alla de kostsamma mässbesök som vi gör runt om i världen.

De båda GFF-Mariornas föredrag, ”Det allra viktigast ska vara tryckt”, av Maria Wikström och Maria Blomgren från GFF, väckte ntaurligtvis också stort intresse. Det baserades på Power of Prints Trendrapport 2010, POP10, vilken utgör en övergripande undersökning av tryckets betydelse i mediebruset. Seminariets titel sa det mesta: Det Allra Viktigaste Ska Vara Tryckt! Rapporten innehåller mycket intressanta undersökningsresultat och anbefalles varmt till alla inom mediabranscherna! Man kan säga att den i sig utgör en bekräftelse på att en begivenhet som Time to Market är rätt i tiden och rätt på marknaden.

Snön vräkte ner därute över Berzeeli Park, där inne var det varmt och skönt och full verksamhet, ätpinnarna hanterades elegant till lunchens nudlar, seminarierna var välbesökta och utställarna var nöjda med utfallet. Time to Market har blivit en uppskatttad sammankomst för branschfolket i novembermörkret.

Läs vidare

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg

Kodak stärker Prinergy i version 10

Kodak fortsätter att förbättra prestanda, funktionalitet och säkerhet för deras arbetsflödesprogram.
Kodak

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg