3M auktoriserar K.A. Olsson & GEMS

PUBLICERAD: 15 december 2010
UPPDATERAD: 14 november

3M-MCS-Auktoriserad_webb3M Svenskas avdelning för grafiska system har 3M MCS-auktoriserat K.A. Olsson & GEMS som distributör av grafiska folier för skylt- och dekorbranschen.

K.A. Olsson & GEMS är den första distributören på marknaden som får denna auktorisation. För att bli 3M MCS-auktoriserad distributör hos 3M ska man ha ett brett och djupt sortiment samt kunna sälja folierna på rulle, löpmeter eller per styck med snabb leveranstid. Dessutom ska det finnas kundservicerepresentanter med djupa kunskaper kring 3M MCS-garanti koncept, produktlösningar, folieteknik, applicering samt underhåll.

Det här innebär att 3M Svenska för första gången fått en distributör som uppnår de sortiments- och kunskapskrav som erfordras för auktorisering. För våra svenska skylt- och dekorproducenter innebär detta en utökad service både vad gäller materialtillgång samt möjligheten att rekommendera och tillhandahålla rätt produktlösningar. Auktoriseringen skedde den 25 november i Göteborg. På bilden ser vi från vänster K.A. Olsson & GEMS Produktchef Fredrik Johansson och VD Tina Aspeborn samt Johan Bergström, försäljningschef 3M Svenska AB, avd. Grafiska System.

Läs vidare

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Heidelberg vill förlösa din potential

Det blir världspremiär för den nya generationen av Speedmaster XL 106 på Drupa. Pressen ska möjliggöra autonomt tryck även inom förpackningsproduktion.
FotoJet-(76)

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)