Affischskrivare från Océ

PUBLICERAD: 12 januari 2011
UPPDATERAD: 14 november

Océ presenterar en ny skrivare, ColorWave 600 Poster Printer. Man har gjort en del förändringar i mjukvaran och även i utskriftssystemet på Color Wave 600-skrivaren avsedd främst för teknisk dokumentation, och utvecklat en variant som är avsedd för affischer, till exempel olika typer av butiks- och utomhusreklam. Torrtonern, Océ Crystal Point CMYKproduct_ColorWave600-Poster, ger utskrifter med en livslängd utomhus på cirka 3 månader.

Poster Printer kan printa från rulle till ark, och med en avläggare som säljs som tillbehör, leverera färdiga produkter exempelvis i formaten 50 x 70 cm och 70 x 100 cm. Utskriftshastigheten ligger mellan 86 och 17 kvm/tim, beroende på utskriftskvalitet. Maskinen kan arbeta med obestruket papper, utomhuspapper, folier av olika slag, Tyvek m m.

Läs vidare

Alvöen förstärker teamet efter ökad orderingång

Alvöen är inne på sitt femte verksamhetsår i Sverige och utvecklingen har gått i snabb takt. Nästa steg är att stärka serviceteamet och utöka lokalerna utanför Borås. 
alvoen_kennethnilsson ver 2

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Heidelberg vill förlösa din potential

Det blir världspremiär för den nya generationen av Speedmaster XL 106 på Drupa. Pressen ska möjliggöra autonomt tryck även inom förpackningsproduktion.
FotoJet-(76)

Senaste nytt

Textiltryck utan för- och efterbehandling

Epson lanserar nu Monna Lisa ML-13000, en direct-to-fabric-skrivare som kan printa direkt på tyget i en enda process utan separat för- eller efterbehandling.
ML-13000 ver 2

Horizon vänder blad med tre nya samarbeten

Efterbehandlingsleverantören Horizon skriver nya kapitel med tre färska samarbeten. Nu kan de hjälpa tryckerier från tryck till färdig bok i både mjuk- eller hårdpärm.
FotoJet-(82)

Helautomatiskt skärsystem som förflyttar gränserna

Elitron bjuder under Drupa in till en förhandstitt på den uppgraderade Kombo TAV – ett anmärkningsvärt framsteg inom digital skärteknik.
elitron_01

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS