Holmbergs byter ägare

web_jimmie_holmberg

Jimmie Holmberg.

Service Point Solutions, S.A., ett internationellt börsnoterat företag, är ny ägare till Holmbergs i Malmö AB.

Service Point Solutions, S.A. med huvudkontor i Barcelona, Spanien, har ca 2 400 anställda i nio länder. Verksamheter finns i USA, England, Tyskland, Norge, Belgien, Holland, Frankrike och Spanien. Man ser Skandinavien som en attraktiv tillväxtmarknad och vill därför gärna växa på denna marknad. För ca fem år sedan blev man ägare till Allkopi i Norge och vill nu alltså ta nästa steg i en mycket kraftig nordisk expansion.

Holmbergs har ca 100 anställda och hade under 2010 en omsättning på ca 125 miljoner kronor. Holmbergs har sin bas i Malmö och arbetar framför allt med stora företag och organi- sationer i Sverige och Danmark. Holmbergs räknar också flera internationella koncerner till sin kundkrets.

Jimmie Holmberg, som är Holmbergs nuvarande VDvd kommer att behålla sin position. Ägarby- tet ses som det bästa sättet att driva företaget vidare så som det drivs idag och för att kunna expandera både nationellt och internationellt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *