Instegshybrid från Durst

Durst har introducerat Omega 1, en UV-baserad hybridskrivare med arbetsbredden 160 cm.

Omega 1 arbetar i grundutförande med CMYK, men för ökad färgrymd kan man välja Plus-utförandet som arbetar med CMYK med LM och LC alternativt PCA-versionen som innebär CMYK med orange och violett. Som tillval finns dessutom utskrift med grå och vit färg.

Högsta upplösningen är 1728 dpi och max arbetshastighet uppges vara 35 kvm/tim.

Enligt Durst är Omega 1 utvecklad som en flexibel instegsmodell med hög produktivitet och en mycket hög bildkvalitet. Den ger därmed möjligheter för skylttillverkare att själva skapa högklassiga fotografiska illustrationer.

Tags: , , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: