Råare papper går hem i Sverige

Den nya utökade Munken Design Range tuffar på i grafiska branschen. Under förra året ökade försäljningen av Munken med 16,5 procent. Och bäst verkar det gå för Munken Rough.

– Munken har sin stabila kundkrets och säljer bra. Men just nu ser vi både en tillströmning av nya kunder och en tydlig försäljningsökning, där de råare papperskvaliteterna står för en stor del, säger Martin Folkelind, Business Development Manager på Arctic Paper.

– När Munken Rough-sortimentet presenterades för snart ett år sedan som en del av Munkens stora designpappersutbud, fanns inga liknande produkter. Våra nyaste designpapper har marknadens råaste yta. Gensvaret för de nya kvaliteterna visar att de uppfyller ett stort behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: