HP ökar sitt utbud av latexskrivare

PUBLICERAD: 29 april 2011
UPPDATERAD: 14 november

HP Scitex LX850 och LX820 är de senaste latexskrivarna som nu lanseras av företaget. Båda har arbetsbredden 3,2 m, men har delvis olika egenskaper.

LX850 kan arbeta med dubbla rullar som standard, medan LX820 normalt arbetar med enkelrulle, men kan uppgraderas med  funktion för dubbla rullar.

Dessa skrivare arbetar normalt med HPs nya färg LX610, men man kan även installera HP 3M LX600-färger, vilka stöds av 3Ms MCS Warranty. Garantin för dessa latexfärger tillsammans med 3Ms media har nu utökats till fem år för fordonsuppmärkningar. Även 3M Panagraphics III Wide Width Flexible Substrate, omfattas nu av garantin vid latexutskrifter.

Läs vidare

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Heidelberg vill förlösa din potential

Det blir världspremiär för den nya generationen av Speedmaster XL 106 på Drupa. Pressen ska möjliggöra autonomt tryck även inom förpackningsproduktion.
FotoJet-(76)

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex