Lundbergs och Söderqvist fördjupar samarbetet

PUBLICERAD: 15 augusti 2011
UPPDATERAD: 14 november

Lundbergs Grafiska och Söderqvist Scandinavia har slutit avtal om ett fördjupat samarbete. Fokus ligger på förbrukningsmaterial och det digitala programmet från MGI.

– Vi ser att vi har mycket att erbjuda både befintliga och nya kunder då vi går in i en fas med ett utökat samarbete säger Per Lundberg, Lundbergs Grafiska. Våra respektive branschkunskaper i kombination med erfarenheter och kontakter kommer utan tvekan att vara till fördel för våra kunder.

– Ja, vi ser att både våra produkter och vår branscherfarenhet väldigt väl kompletterar varandra, säger Jarl Söderqvist. På så vis tar vi ett viktigt steg i att bli en starkare leverantör och partner till våra kunder. Rent geografiskt kommer vi också närmare kunderna. Det är viktigt i allmänhet, men också för att utveckla vårt digitala program och leva upp till korta inställelsetider och service.

På förbrukningssidan handlar det i synnerhet om gummiduk från Trelleborg med varunamnen Vulcan och Rollin. Förbrukningsmaterial från ett flertal andra framstående leverantörer kommer även de att tillhöra de gemensamma sortimenten.

Inom kort sätts ett nytt ”MGI Showroom” för personliga demonstrationer och provtryckningar upp i Stockholm. Försäljning och service kommer att drivas från Stockholm och Göteborg.

Läs vidare

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

Signcoms ägare Igepa Group förvärvar Scandraft

Signcoms ägare Igepa Group förvärvar viscom-återförsäljaren Scandraft med huvudkontor i Mölnlycke. Samtidigt blir Anders Trillkott vd för hela koncernen.
Anders Trillkott

Signcom startar inspirerande evenemangsserie

Den grafiska återförsäljaren Signcom startar en serie med sammankomster för att inspirera skylt- print- och dekortillverkare till utveckling. Första temat handlar om hur UV-print kan revolutionera företagens arbete med fönsterdekor.
Simon-Nyman

Han prisas för arbete med kompetensförsörjning

Grafiska företagen tilldelar läraren Roger Kristiansson 2023 års utbildningspris. Han får utmärkelsen för sitt engagemang för eleverna och branschens kompetensförsörjning.
Utbildning2

Senaste nytt

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

De höjer ribban för automatiserad tidningsproduktion

ECO3 vill ta automation av tidningsproduktion till nästa nivå med den nya versionen av sin arbetsflödeslösning Arkitex. Nya funktioner gör att system från tredje part bättre integreras i programmet.
Arkitex

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Fujifilm visar upp sin nya torrtonerpress

Fujifilm ska visa upp sin nya tonerpress i Europa för första gången i början på 2024. Revoria Press GC12500 är en digitalpress som använder torrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R