Agfa sluter avtal med Spandex Sign

PUBLICERAD: 28 september 2011
UPPDATERAD: 14 november

Agfa Graphics och Spandex har inlett ett samarbete där Spandex-företagen kommer att svara för distributionen av Agfas UV-baserade Anapurna-skrivare.

– Våra kunder söker kompletta lösningar på marknaden, inte bara en skrivare eller någon speciell teknik, säger Frederik Dehing, Vice President Region Europe vid Agfa Graphics. Med Spandex som partner kan vi hjälpa kunderna att finna rätt lösning för deras applikationer, från printning till efterbearbetning.

– Anapurna UV-planskrivare passar perfekt för sign- och displaymarknaden såväl som på marknaden för kommersiella tillämpningar, säger Leon Watson, Group Hardware Director vid Spandex. På en marknad i snabb förändring är det viktigt att de maskiner vi levererar verkligen stöder tillämpningskraven från våra kunder. Anapurnan lever upp till dessa krav med sina olika modeller med priser från 50 000 euro upp till 130 000 euro. Den nya Anapurna M2540 FB kommer att ytterligare befästa Agfa Graphics ställning på UV-marknaden.

Läs vidare

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Neonchock hos Nize: "Erbjuda något annat"

Färgstarka tryck med neonfärger fångade ögat i Nize Equipments monter under Sign&Print-mässan. Men även en skrivare som kan printa taktila skyltar som bokstavligt talat sticker ut.
Nize 3

Canon vill vara en trygg storspelare i en osäker tid

Canon gjorde strålande affärer under mässan. De sålde till exempel alla maskiner de tog med sig. För Sign&Print berättar Matteus Celinski, Sverigechef på Canon Svenska att de vill vara en trygg affärspartner även om konjunkturen skulle vända neråt.
– Det finns hopp om den grafiska industrin framåt!
DSC_4725

”Länge sedan vi sålde så mycket på en mässa”

Mimakis rullbaserade DTF-printer var hett stoff i Signcoms monter under Sign&Print Scandinavia. Under mässan offentliggjordes även en annan rykande färsk nyhet från Mimaki: en print and cut-skrivare med UV LED i 330-serien.
2D96C53C-971F-4488-A861-63CD0E74549A_1_100_o

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg