Agfa sluter avtal med Spandex Sign

PUBLICERAD: 28 september 2011
UPPDATERAD: 14 november

Agfa Graphics och Spandex har inlett ett samarbete där Spandex-företagen kommer att svara för distributionen av Agfas UV-baserade Anapurna-skrivare.

– Våra kunder söker kompletta lösningar på marknaden, inte bara en skrivare eller någon speciell teknik, säger Frederik Dehing, Vice President Region Europe vid Agfa Graphics. Med Spandex som partner kan vi hjälpa kunderna att finna rätt lösning för deras applikationer, från printning till efterbearbetning.

– Anapurna UV-planskrivare passar perfekt för sign- och displaymarknaden såväl som på marknaden för kommersiella tillämpningar, säger Leon Watson, Group Hardware Director vid Spandex. På en marknad i snabb förändring är det viktigt att de maskiner vi levererar verkligen stöder tillämpningskraven från våra kunder. Anapurnan lever upp till dessa krav med sina olika modeller med priser från 50 000 euro upp till 130 000 euro. Den nya Anapurna M2540 FB kommer att ytterligare befästa Agfa Graphics ställning på UV-marknaden.

Läs vidare

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Heidelberg vill förlösa din potential

Det blir världspremiär för den nya generationen av Speedmaster XL 106 på Drupa. Pressen ska möjliggöra autonomt tryck även inom förpackningsproduktion.
FotoJet-(76)

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)