Arkitektkopia förvärvar Copy Team

PUBLICERAD: 2 november 2011
UPPDATERAD: 14 november

Arkitektkopia har förvärvat aktierna i CopyTeam Orning AB i Stockholm. Ett lokalt familjeföretag i Stockholm med digitaltryck och tillhörande tjänster som huvudverksamhet.

Copy Team startades 1991 med kontor Stocksund, norr om Stockholm. Idag säljer och marknadsför företaget ett brett sortiment inom både små- och storformat, samt ritning tillsammans med tjänster som scanning, distribution med mera. Copy Team har en trogen kundkrets i hela Stockholmsområdet och vänder sig till både små och större företag inom ett flertal branscher.

– Vi på Arkitektkopia förvärvar Copy Team som ett led i vår fortsatta expansion, säger Lars Franzén, vd, Arkitektkopia. Copy Team har många kunder som vi nu kan erbjuda Arkitektkopias hela produktbredd till. Arkitektkopias försäljning och lönsamhet ökar, främst därför att vi konsekvent satsar på systemförsäljning av tjänster, applikationer och tryck till valda kundgrupper. Förvärvet av Copy Team gör det möjligt för oss att snabbt nå ut med de erbjudanden vi utvecklat.

Läs vidare

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Stort intresse för Brand Factory efter konkursen

Efter konkursen av Brand Factory Printhouse och Brand Factory Holding ser konkursförvaltaren goda förutsättningar för att hitta köpare till de två bolagen, alternativt delar av rörelsen. Processen väntas vara klar under december månad.
Brand Factory

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1