Nynäs låter Xerox skriva ut

Nynas har valt Xerox som leverantör av en heltäckande lösning för utskrifter som omfattar både tjänster och produkter. Lösningen är baserad på Colorqube-skrivaren, som arbetar med smält vax.

Xerox har av specialoljeföretaget Nynas valts som leverantör av hanterade utskriftstjänster. Inledningsvis omfattar avtalet dokumenthantering, förbrukningshantering, service och underhåll för huvudkontoret i Sverige. Nynas, med ungefär 850 medarbetare fördelade på 50 platser i 30 länder, planerar dock en global utrullning av lösningen.

– Nynas IT-avdelning består av 35 medarbetare som servar hela vår globala organisation. Avtalet med Xerox gör att vi kan öka tjänstenivån mot våra medarbetare samtidigt som det frigör tid och resurser hos IT-avdelningen. Vårt mål är att detta ska bli en global tjänst som ger våra medarbetare samma förutsättningar oavsett om de jobbar på ett kontor i Singapore eller i Houston, säger Ann-Charlotte Djuphammar, Governance Manager på Nynas.

Utrustningen från Xerox som ingår i avtalet utgörs till främst av skrivaren ColorQube med solid ink. Med vaxliknande kuber istället för toner genereras mindre spill.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Heidi Graff: ”Redan en stor framgång”

RR Print laddar med sina partner inför etikettmässan Labelexpo i Bryssel. Ur sortimentet visar företaget fördelarna med nya uv-flexofärgerna Pure Tone och Pure Aqua.
– De är redan en stor framgång och lanseringen av den nya serien cementerar helt enkelt vår status som en innovativ färgleverantör på marknaden.

Publicerat av: 

Rekord i utställare: ”Det kommer bli årets stora händelse”

Vi tar ett förhandssnack med mässgeneralen Lis Lykke inför Sign, Print&Pack-mässan i danska Odense.
– Vi kan redan nu berätta att vi återigen slår rekord i antalet utställare, säger mässgeneral Lis Lykke.

Publicerat av: