Nynäs låter Xerox skriva ut

Nynas har valt Xerox som leverantör av en heltäckande lösning för utskrifter som omfattar både tjänster och produkter. Lösningen är baserad på Colorqube-skrivaren, som arbetar med smält vax.

Xerox har av specialoljeföretaget Nynas valts som leverantör av hanterade utskriftstjänster. Inledningsvis omfattar avtalet dokumenthantering, förbrukningshantering, service och underhåll för huvudkontoret i Sverige. Nynas, med ungefär 850 medarbetare fördelade på 50 platser i 30 länder, planerar dock en global utrullning av lösningen.

– Nynas IT-avdelning består av 35 medarbetare som servar hela vår globala organisation. Avtalet med Xerox gör att vi kan öka tjänstenivån mot våra medarbetare samtidigt som det frigör tid och resurser hos IT-avdelningen. Vårt mål är att detta ska bli en global tjänst som ger våra medarbetare samma förutsättningar oavsett om de jobbar på ett kontor i Singapore eller i Houston, säger Ann-Charlotte Djuphammar, Governance Manager på Nynas.

Utrustningen från Xerox som ingår i avtalet utgörs till främst av skrivaren ColorQube med solid ink. Med vaxliknande kuber istället för toner genereras mindre spill.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Världspremiär för Ricoh och Watkiss

Engelska Watkiss har byggt en online sadelhäft och trekniv till Ricohs flaggskepp – 135-sidors maskinen ProC 9210. Under tre år har Watkiss arbetat med att få fram den här maskinen, som är beräknad att hålla åtminstone två generationer laserskrivare. Så när skrivaren efter fyra-fem år pensioneras, så kopplas en ny maskin till Watkiss.

Publicerat av: 

Säljer för 300 miljoner om året – men har inga egna direktkunder

På väg hem från Norge kom Patrik Sjölin på det nya namnet Addbrand. Han stannade bilen, googlade och saken var klar. Namnet Kuvertteamet gick i graven och ersattes i höstas av ett namn som tål att växa med och som fungerar i alla nordiska länder.

Publicerat av: 

Världslanseringen kom på mässan

Canon släpper en ny serie flatbäddsskrivare för rigida material. Det handlar om Océ Arizona 1300 där man första gången valt att köra på led-härdningsteknik för att ytterligare öka produktiviteten. Besökarna på Sign&Print Scandinavia blir först i världen att se maskinen demonstreras live.

Publicerat av: