Nynäs låter Xerox skriva ut

PUBLICERAD: 8 november 2011
UPPDATERAD: 14 november

Nynas har valt Xerox som leverantör av en heltäckande lösning för utskrifter som omfattar både tjänster och produkter. Lösningen är baserad på Colorqube-skrivaren, som arbetar med smält vax.

Xerox har av specialoljeföretaget Nynas valts som leverantör av hanterade utskriftstjänster. Inledningsvis omfattar avtalet dokumenthantering, förbrukningshantering, service och underhåll för huvudkontoret i Sverige. Nynas, med ungefär 850 medarbetare fördelade på 50 platser i 30 länder, planerar dock en global utrullning av lösningen.

– Nynas IT-avdelning består av 35 medarbetare som servar hela vår globala organisation. Avtalet med Xerox gör att vi kan öka tjänstenivån mot våra medarbetare samtidigt som det frigör tid och resurser hos IT-avdelningen. Vårt mål är att detta ska bli en global tjänst som ger våra medarbetare samma förutsättningar oavsett om de jobbar på ett kontor i Singapore eller i Houston, säger Ann-Charlotte Djuphammar, Governance Manager på Nynas.

Utrustningen från Xerox som ingår i avtalet utgörs till främst av skrivaren ColorQube med solid ink. Med vaxliknande kuber istället för toner genereras mindre spill.

 

Läs vidare

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Stort intresse för Brand Factory efter konkursen

Efter konkursen av Brand Factory Printhouse och Brand Factory Holding ser konkursförvaltaren goda förutsättningar för att hitta köpare till de två bolagen, alternativt delar av rörelsen. Processen väntas vara klar under december månad.
Brand Factory

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1