Nynäs låter Xerox skriva ut

Nynas har valt Xerox som leverantör av en heltäckande lösning för utskrifter som omfattar både tjänster och produkter. Lösningen är baserad på Colorqube-skrivaren, som arbetar med smält vax.

Xerox har av specialoljeföretaget Nynas valts som leverantör av hanterade utskriftstjänster. Inledningsvis omfattar avtalet dokumenthantering, förbrukningshantering, service och underhåll för huvudkontoret i Sverige. Nynas, med ungefär 850 medarbetare fördelade på 50 platser i 30 länder, planerar dock en global utrullning av lösningen.

– Nynas IT-avdelning består av 35 medarbetare som servar hela vår globala organisation. Avtalet med Xerox gör att vi kan öka tjänstenivån mot våra medarbetare samtidigt som det frigör tid och resurser hos IT-avdelningen. Vårt mål är att detta ska bli en global tjänst som ger våra medarbetare samma förutsättningar oavsett om de jobbar på ett kontor i Singapore eller i Houston, säger Ann-Charlotte Djuphammar, Governance Manager på Nynas.

Utrustningen från Xerox som ingår i avtalet utgörs till främst av skrivaren ColorQube med solid ink. Med vaxliknande kuber istället för toner genereras mindre spill.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Allvarlig olycka i Kina påverkar priset på tryckfärger globalt

I slutet av mars inträffade en allvarlig olycka vid kemikalieföretaget Jiangsu Tianjiayi Chemical i Kina. Förutom de många omkomna och skadade i olyckan har det också en allvarlig inverkan på den globala råvarukedjan, inklusive material som används i uv-tryckfärger, skriver Flint Group i ett pressmeddelande.

Publicerat av: 

Umeåtryckeri ska modernisera

NRA Repro har mycket på sin att göra-lista. I det korta perspektivet ska de ställa om till mer rationella arbetsflöden för att möta efterfrågan på små serier och snabba leveranser. På några års sikt planeras flytt till nybyggda lokaler som ska öppna upp för ett mer lean-inspirerat produktionsflöde.

Publicerat av: 

Plockmatic släpper vattenbaserat lackverk

Plockmatic Industrial fortsätter utvecklingsresan med Argos Solutions och presenterar en vattenbaserad lösning speciellt utvecklad för lackning av digitaltryckta förpackningar.
– Jag vet att intresset kommer att vara stort även från andra områden, då vi här har en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning, säger Tommy Segelberg, ansvarig för Plockmatic Industrial.

Publicerat av: