Spacio blir ny Roland-distributör

PUBLICERAD: 13 januari 2012
UPPDATERAD: 14 november

Roland DG North Europe A/S har utsett AB Spacio System till ny återförsäljare i Sverige. Överenskommelsen fokuserar främst på att Spacio ska marknadsföra Rolands UV-skrivare i Södra Sverige, men ger också möjligheter för Spacio att sälja Rolands övriga skrivarprodukter.

– Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder produkter från en av de ledande tillverkarna inom digitaltrycket, säger Lars Nilsson, Spacios vd. Roland DGs produkter passar perfekt samman med våra egna och genom att investera i säljpersonal helt inriktade på Rolands produkter, siktar vi på en avsevärd ökning av vår försäljning genom det nya samarbetet.

– Med AB Spacio System får vi en engagerad återförsäljare med stor erfarenhet inom ett av de områden på vilket vi fokuserar, nämligen UV, säger Anders Mydtskov, vd för Roland DG North Europe A/S. Vi är glada att hälsa Spacio välkommen som samarbetspartneroch ser fram mot att stärka vår position på den svenska UV-marknaden.

– Nu har vi sammanlagt fyra återförsäljare på färg och uv i Sverige, säger Thor Johansen, hos Roland DG. De andra tre är Schneidler og Color Systems i Stockholm samt Folie & Pappper i Göteborg.

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för lådtryck

EFI presenterade lagom till Drupa en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpapplådor, men även andra inkjetnyheter.
EFI 3

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper