Spacio blir ny Roland-distributör

PUBLICERAD: 13 januari 2012
UPPDATERAD: 14 november

Roland DG North Europe A/S har utsett AB Spacio System till ny återförsäljare i Sverige. Överenskommelsen fokuserar främst på att Spacio ska marknadsföra Rolands UV-skrivare i Södra Sverige, men ger också möjligheter för Spacio att sälja Rolands övriga skrivarprodukter.

– Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder produkter från en av de ledande tillverkarna inom digitaltrycket, säger Lars Nilsson, Spacios vd. Roland DGs produkter passar perfekt samman med våra egna och genom att investera i säljpersonal helt inriktade på Rolands produkter, siktar vi på en avsevärd ökning av vår försäljning genom det nya samarbetet.

– Med AB Spacio System får vi en engagerad återförsäljare med stor erfarenhet inom ett av de områden på vilket vi fokuserar, nämligen UV, säger Anders Mydtskov, vd för Roland DG North Europe A/S. Vi är glada att hälsa Spacio välkommen som samarbetspartneroch ser fram mot att stärka vår position på den svenska UV-marknaden.

– Nu har vi sammanlagt fyra återförsäljare på färg och uv i Sverige, säger Thor Johansen, hos Roland DG. De andra tre är Schneidler og Color Systems i Stockholm samt Folie & Pappper i Göteborg.

Läs vidare

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Det händer på årets Fespa-mässa

När Fespa Global Print Expo återvänder till Amsterdam RAI i mars så är det med välkända inslag som Sustainability Spotlight och World Wrap Masters, men även med nyheter som rör digital signage, personalisering och ett initiativ för att minska spillet.
Fespa kollage

Agfa klättrar högre med nya Anapurnan

Ett betydande steg framåt när det gäller både hastighet och utskriftskvalitet. Så beskriver Agfa den nästa generationen av storformatshybriden Anapurna som visas under Fespa.
Anapurna-H3200 webb

Tåligare utskrifter med nya imagePROGRAF

Canon släpper nya modeller i två av sina serier med storformatsskrivare, imagePROGRAF GP respektive PRO. Bland nyheterna kan nämnas förbättrad ljusbeständighet och reptålighet. 
LC10_GP6600S_PFP2_CEL_660x372

Senaste nytt

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w

Snabb DTF-affär: ”Funderade bara en halvtimme”

Reklamlabbet i Glasriket hade i några år funderat på att uppgradera sitt textiltryck. När de fick höra talas om Mimakis DTF-lösning slog de till direkt. Företaget har även utökat med fler maskiner – och personal.
RL Fredrik Sara 2