Snabbväxande skyltföretag

PUBLICERAD: 9 februari 2012
UPPDATERAD: 14 november

 ZetaDisplay, nordiskt företag med huvudkontor i Malmö, rankas som ett av Sveriges och Europas snabbast växande teknikföretag. Med en tillväxt på 366 procent under de senaste fem åren placerar sig ZetaDisplay bland de 50 snabbast växande teknikföretagen i Sverige. Den höga tillväxten gör också att ZetaDisplay placerar sig på plats 460 bland de 500 snabbast växande teknikföretagen i Europa, Mellanöstern och Afrika.

Detta framgår av revisions- och konsultföretaget Deloittes internationella senaste rankning under 2011. I denna rankning deltar också organisationen Sweden Technology Fast 50 som korar de snabbast växande teknikföretagen i Sverige, medan den europeiska motsvarigheten, Deloitte Technology Fast 500 EMEA, på motsvarande sätt arbetar inom EMEA, d v s Europa, Mellanöstern och Afrika.

Rankningarna omfattar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknik, från internet, datorer och annan datautrustning till bioteknik.

ZetaDisplay är leverantör av Digital Signage till större kedjor inom detaljhandels- och servicebranscherna på de nordiska marknaderna. Bolaget har en nära koppling till forskning på området och kan påvisa märkbart ökad försäljning och nöjdare konsumenter. ZetaDisplay omsatte drygt 50 miljoner 2010 och befinner sig i en expansiv fas. Bland kunderna kan nämnas ICA, Team Sportia, SJ, Bilia, Shell. Företagets aktie handlas på NASDAQ-börsen.

Läs vidare

Antalis trycker på gröna alternativ

Den grafiska branschen har en del att göra när det gäller klimatpåverkan. Det vill Antalis vara med och ändra på. I sin monter under Sign&Print-mässan var det mycket som kretsade kring hållbara materialval.
Antalis 2

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Lyfter fram trotjänare – och kommande hybrider

Under första kvartalet 2024 planerar Agfa att lansera två helt nya hybridmaskiner. De fick dessvärre inte se dagens ljus under Sign&Print Scandinavia, men besökarna får ändå höra några detaljer om de kommande nyheterna.
DSC_4253

Senaste nytt

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449

Antalis trycker på gröna alternativ

Den grafiska branschen har en del att göra när det gäller klimatpåverkan. Det vill Antalis vara med och ändra på. I sin monter under Sign&Print-mässan var det mycket som kretsade kring hållbara materialval.
Antalis 2