Antalis satsar på logistik

PUBLICERAD: 21 augusti 2012
UPPDATERAD: 14 november

Antalis har slutit avtal med logistikexperten Fraktkompaniet i västra Sverige. Fraktkompaniet tar därmed över företagets regionlager, lastbilar och personal i Göteborg och kompletterar samtidigt med egen verksamhet i Antalis lokaler.

– Vi har i Fraktkompaniet funnit en stark partner som kan hjälpa oss att vidareutveckla vår logistik i Göteborgsområdet och som har samma höga ambitioner vad gäller service till våra kunder som vi har, säger Håkan Askenberger logistikchef på Antalis.

 

– Till det yttre kommer kunderna inte att se någon skillnad. Lastbilar, personal och lager förblir desamma. Skillnaden är att vi genom samarbetet med Fraktkompaniet kan erbjuda mer och flexiblare lösningar för våra kunder.

Läs vidare

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex