R&D Spandex visade bredd inför storpublik

PUBLICERAD: 7 september 2012
UPPDATERAD: 7 september

Omkring 200 kunder var på plats i Laholm i slutet av augusti på R&D Spandex öppna hus. Här fick de ta del av nyheter på både material- och maskinsidan.

– Vi har jobbat mycket med årets Öppet Hus för att verkligen visa på den bredd som R&D Spandex har både gällande kunskap och produkter, säger vd Claes Söderberg. Vi är glada över att så många av våra kunder och leverantörer fanns på plats och hoppas att besökarna haft en lika givande dag som vi.

Demonstrationerna på plats täckte in en stor del av R&D Spandex sortiment och kunderna fick bland annat prova på att själva trycka på textil med olika material, känna på de nya car wrapping-folierna, ta del av nya verktyg och hjälpmedel och se närmare på de nya digitalmaterialen.

Även på maskinsidan fanns det en hel del för besökarna att upptäcka. Stort intresse väckte det avancerade planskärbordet Summa F1612 som kan skära ark och plana material. Även applikatorn Rollsroller, Agfa Anapurna M1600 och Epson SC-S30600 fanns att beskåda.

Att avdelningen sign växer sig allt större hos R&D Spandex märktes tydligt under det öppna huset, då denna station var välbesökt. Här visades förutom de breda sortimentet av sign- och profilsystem även de nya standard sign-systemen upp. Detta är ett nytt koncept av sign- system som tillverkas i standardutförande, vilket ska förenkla vid beställning och ge kortare leveranstider.

Under dagen var samtliga R&D Spandex lokaler öppna och de besökande kunderna kunde förutom demonstrationerna, titta närmare på den nya inhouse-baserade konverteringsavdelningen för sign-system och skyltunderlag, orderavdelningen, lager med mera och få en god överblick över hela R&D Spandex verksamhet.

Läs vidare

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Lyfter fram trotjänare – och kommande hybrider

Under första kvartalet 2024 planerar Agfa att lansera två helt nya hybridmaskiner. De fick dessvärre inte se dagens ljus under Sign&Print Scandinavia, men besökarna får ändå höra några detaljer om de kommande nyheterna.
DSC_4253

Trippla nyheter och späckat demoschema

Norska Print Supplies kommer till Stockholm och Sign&Print-mässan för att bland annat presentera tre nya varumärken i sin portfölj. Men även för att kanske hitta nya medarbetare.
Fredrik och Gaute - Print Supplies

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8