Kurs i helfoliering med Avery Dennison

PUBLICERAD: 24 januari 2013
UPPDATERAD: 24 januari

Folie & Papper kör nu återigen en kurs i helfoliering i samarbete med Avery Dennison. Kursen hålls den 27-28 februari hos Folie & Papper i Askim söder om Göteborg.

Kursen hålls på engelska och leds av Daniel Martinez, som enligt Folie & Papper är en av Averys mest erfarna instruktörer.

Folie & Papper ser en kraftig ökning av helfoliering som allt oftare är en del av slutkundens profilering och marknadsföring och man menar att detta är en del som kommer fortsätta växa på marknaden.

Kostnaden för utbildningen är 3495 kronor och betalas i samband med anmälan. Som deltagare erhåller man ett intyg/diplom som styrker att man genomgått kursen.

Alla deltagare får även ett monteringskit med Averys verktygsbälte. instruktören är noga utvald av Avery och kursen kommer att hållas på engelska.

Anmäl dig till kursen här

Läs vidare

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Heidelberg vill förlösa din potential

Det blir världspremiär för den nya generationen av Speedmaster XL 106 på Drupa. Pressen ska möjliggöra autonomt tryck även inom förpackningsproduktion.
FotoJet-(76)

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)