Minimässa hos Signcom i Bollebygd

PUBLICERAD: 30 maj 2013
UPPDATERAD: 30 maj

web_bollebygd

Den 23 maj hade Signcom minimässa i lokalerna i Bollebygd. Fler besökare än någonsin tittade på och provade UV-skrivare i form av den större varianten av Mimaki UJF-3042 – UJF-6042. Mimakis latexskrivare var många också nyfikna på och som alltid var intresset stort för gravyr, laser, transfer och sublimering.

Under dagen visades också en fräsmaskin från Multicam i arbete. Även 3D-skrivarna från Objet/Stratasys visades under gång och många besökare var fascinerade över resultaten i modeller och prototyper. Besökarna kunde också printa till exempel sina egna iPhoneskal, muggar och musmattor.

Dagen till ära fanns också SA International, leverantör av programvaran Flexi Sign, på plats. Marc Hermans och Marc Dreesen höll utbildning och visade nya funktioner och finesser. Fler minimässor utlovas inom kort, närmast i Umeå den 29 maj. Dessutom satsar Signcom stort framåt och ställer ut på inte mindre än åtta mässor i höst.

Läs vidare

Antalis trycker på gröna alternativ

Den grafiska branschen har en del att göra när det gäller klimatpåverkan. Det vill Antalis vara med och ändra på. I sin monter under Sign&Print-mässan var det mycket som kretsade kring hållbara materialval.
Antalis 2

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Avtäckning på mässan för ny HP Latex-modell

HP Latex-familjen har fått en ny medlem, kallad 630 W. Maskinen hade världspremiär hos inte mindre än tre utställare under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex och Antalis.
A169871A-614E-46A0-8B8E-6CC4CD6F1B50

Lyfter fram trotjänare – och kommande hybrider

Under första kvartalet 2024 planerar Agfa att lansera två helt nya hybridmaskiner. De fick dessvärre inte se dagens ljus under Sign&Print Scandinavia, men besökarna får ändå höra några detaljer om de kommande nyheterna.
DSC_4253

Senaste nytt

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Scandraft hjälper kunderna komma igång med DTF

Återförsäljaren Scandraft visade sitt utbud av material för bild- och dekorproduktion. Men man tryckte lite extra på sitt startkit för att komma igång med Direct to film-tryck på textil.
DSC_4449

Antalis trycker på gröna alternativ

Den grafiska branschen har en del att göra när det gäller klimatpåverkan. Det vill Antalis vara med och ändra på. I sin monter under Sign&Print-mässan var det mycket som kretsade kring hållbara materialval.
Antalis 2