Minimässa hos Signcom i Bollebygd

PUBLICERAD: 30 maj 2013
UPPDATERAD: 30 maj

web_bollebygd

Den 23 maj hade Signcom minimässa i lokalerna i Bollebygd. Fler besökare än någonsin tittade på och provade UV-skrivare i form av den större varianten av Mimaki UJF-3042 – UJF-6042. Mimakis latexskrivare var många också nyfikna på och som alltid var intresset stort för gravyr, laser, transfer och sublimering.

Under dagen visades också en fräsmaskin från Multicam i arbete. Även 3D-skrivarna från Objet/Stratasys visades under gång och många besökare var fascinerade över resultaten i modeller och prototyper. Besökarna kunde också printa till exempel sina egna iPhoneskal, muggar och musmattor.

Dagen till ära fanns också SA International, leverantör av programvaran Flexi Sign, på plats. Marc Hermans och Marc Dreesen höll utbildning och visade nya funktioner och finesser. Fler minimässor utlovas inom kort, närmast i Umeå den 29 maj. Dessutom satsar Signcom stort framåt och ställer ut på inte mindre än åtta mässor i höst.

Läs vidare

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Heidelberg vill förlösa din potential

Det blir världspremiär för den nya generationen av Speedmaster XL 106 på Drupa. Pressen ska möjliggöra autonomt tryck även inom förpackningsproduktion.
FotoJet-(76)

Marabu stöttade sina leverantörer under Fespa

Marabu hade ingen egen monter på årets Fespa-mässa men fanns på plats för att bistå sina leverantörer. Sign&Print följde med Victor Bildsten, digital säljchef på Marabu Scandinavia, på en rundtur i montrarna.
Vanguard 1

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex