Storformatsbranschen möts på Kistamässan

PUBLICERAD: 19 juni 2013
UPPDATERAD: 19 juni

sign_scandinavia_bild

Sign Scandinavia på Kistamässan i Stockholm den 17–19 september är en mötesplats med fokus på skyltar, storformatsexponering och digital signage. Bara ett par månader efter Fespa i London kan vi räkna med att leverantörer och tillverkare inom branschen kommer att presentera det senaste inom material, maskiner och färdiga produkter.

Senast när Sign Scandinavia genomfördes 2011 besöktes mässan av 3339 besökare och 90 företag var på plats för att visa det senaste inom skyltar, digital signage och storformatsexponering. Mässan hade även internationellt besök från Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Lettland, Nederländerna, Norge och Tyskland.

I nästa nummer av Grafiskt Forum AGI som kommer ut i mitten av augusti guidar vi dig till Sign Scandinavia.

Läs vidare

Alvöen förstärker teamet efter ökad orderingång

Alvöen är inne på sitt femte verksamhetsår i Sverige och utvecklingen har gått i snabb takt. Nästa steg är att stärka serviceteamet och utöka lokalerna utanför Borås. 
alvoen_kennethnilsson ver 2

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Heidelberg vill förlösa din potential

Det blir världspremiär för den nya generationen av Speedmaster XL 106 på Drupa. Pressen ska möjliggöra autonomt tryck även inom förpackningsproduktion.
FotoJet-(76)

Senaste nytt

Textiltryck utan för- och efterbehandling

Epson lanserar nu Monna Lisa ML-13000, en direct-to-fabric-skrivare som kan printa direkt på tyget i en enda process utan separat för- eller efterbehandling.
ML-13000 ver 2

Horizon vänder blad med tre nya samarbeten

Efterbehandlingsleverantören Horizon skriver nya kapitel med tre färska samarbeten. Nu kan de hjälpa tryckerier från tryck till färdig bok i både mjuk- eller hårdpärm.
FotoJet-(82)

Helautomatiskt skärsystem som förflyttar gränserna

Elitron bjuder under Drupa in till en förhandstitt på den uppgraderade Kombo TAV – ett anmärkningsvärt framsteg inom digital skärteknik.
elitron_01

Mjukvarusamarbete för bättre flyt

ECO3 och eProductivity Software (ePS) har ingått ett strategiskt partnerskap med målet att ta automationen hos tryckerierna till nästa nivå.
ECO3 ePS