Storformatsbranschen möts på Kistamässan

sign_scandinavia_bild

Sign Scandinavia på Kistamässan i Stockholm den 17–19 september är en mötesplats med fokus på skyltar, storformatsexponering och digital signage. Bara ett par månader efter Fespa i London kan vi räkna med att leverantörer och tillverkare inom branschen kommer att presentera det senaste inom material, maskiner och färdiga produkter.

Senast när Sign Scandinavia genomfördes 2011 besöktes mässan av 3339 besökare och 90 företag var på plats för att visa det senaste inom skyltar, digital signage och storformatsexponering. Mässan hade även internationellt besök från Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Lettland, Nederländerna, Norge och Tyskland.

I nästa nummer av Grafiskt Forum AGI som kommer ut i mitten av augusti guidar vi dig till Sign Scandinavia.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *