Arkitektkopia får utökat förtroende av Peab

PUBLICERAD: 11 november 2013
UPPDATERAD: 14 november

Peab-koncernen har skrivit ett delvis exklusivt avtal med Arkitektkopia för de närmaste två åren. Avtalet omfattar utskrift av ritningar, expomaterial, fasadvepor, arbetsplatsskyltning, trycksaker samt projekthantering genom Byggnet.

– Vi är både glada och stolta över att Peab har gett oss på Arkitektkopia ett förlängt och utökat förtroende. En av våra största styrkor är vår breda geografiska täckning, Arkitektkopia finns på 30 orter runt om i Sverige och då ofta nära Peab. Vi är även unika med att kunna leverera allt inom tryck, kombinerat med ett brett utbud av tjänster och applikationer. Med denna struktur har vi alla förutsättningar att kunna hjälpa Peab med att effektivt distribuera information genom innovativa lösningar och med hög servicegrad nära Peab, säger Klaus Junkers, affärsutvecklingschef på Arkitektkopia.

Arkitektkopia har varit leverantör till Peab under många år men genom det nya avtalet blir Arkitektkopia ensam leverantör på de allra flesta produkterna och tjänsterna som omfattas av avtalet. Till detta finns det nu en webshop där Peab´s personal snabbt och enkelt kan beställa till exempel skyltar.

Läs vidare

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

För få utbildas – "Läget börjar bli kritiskt"

Att för få utbildas pekas ut som ett stort orosmoln för den grafiska industrin. Det gör att antalet som rekryteras utan formell utbildning för branschen ökar.
0023_210921

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)