Nya Océ Plotwave-maskiner

PUBLICERAD: 4 december 2013
UPPDATERAD: 4 december

oce_plotwave_360_webCanon presenterar två nya skrivare, Océ Plotwave 340 och Plotwave 360. Båda lösningar är framtagna för printning, kopiering och scanning av tekniska dokument i mindre upplagor. De är också anpassade för projekt med flera deltagare som vill arbeta via molnbaserade tjänster.

Maskinerna har utrustats med Océs nya Clear Connect-pekskärm, vilket ska ge användare möjlighet för att öppna dokument, zooma och fokusera på detaljer i ritningarna. Maskinerna kan också utföra flera processer parallellt, till exempel går det att skriva ut samtidigt som du scannar.

– De nya Océ Plotwave-skrivarna ger användarna en möjlighet att spara både tid och pengar, även när de skriver ut, kopierar och scannar små upplagor, säger Bart Geraads, Europachef för affärsområdet TDS-DGS Group på Canon. De sätter en ny standard när det gäller projektarbete och integration med molnettjänster, samtidigt som de ger god printkvalitet och produktionshastighet.

Läs vidare

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för lådtryck

EFI presenterade lagom till Drupa en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpapplådor, men även andra inkjetnyheter.
EFI 3

Epson trycker på etikett och mikroproduktion

Epson visar flera stora nyheter inom etikettryck under Drupa, men även lösningar för textil samt mikroproduktion och personalisering.
Epson drupa

NI Solutions skriver avtal med kinesisk skärbordstillverkare

Nackabaserade NI Solutions fortsätter att plocka in nya maskintillverkare i sitt stall.
ny-IMG_8245

Senaste nytt

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)

De visade linjer med helautomatisk bokproduktion

Efterbehandlingsexperterna Horizon demonstrerade hur man skapar den smarta fabriken på Drupa.
_DSC0615

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Åtta45 ver 2