Canons storformatare prisas

PUBLICERAD: 9 december 2013
UPPDATERAD: 14 november

6400_slntR_pd_E_tcm87-968810Canon kammade hem Buyer’s Laboratorys utmärkelse ”2014 Wide-Format Graphic Arts Printer Line of the Year” med skrivarserien Image Prograf. Dessutom fick Canons skrivare Image Prograf iPF6400S, iPF8400S och iPF765 MFP M40 tre BLI Winter 2014 Pick Awards i kategorin storformat.

Wide-format Graphics Printer Line of the Year delas årligen ut till det företag vars produktlinjer anses vara de övergripande bästa i sina respektive kategorier. Produkterna i storformatskategorin bedöms vad gäller pålitlighet, bildkvalitet, enkel användning, färghantering, produktivitet och anslutningsmöjligheter. Man tar också hänsyn till produktlinjens bredd och dess förmåga att producera kvalitetsprodukter som kan uppfylla kundernas varierande behov.

Vid testerna av skrivarna Image Prograf iPF6400S och image PROGRAF iPF8400S (som båda valdes till BLI ‘Picks’ i sina respektive kategorier) anger BLI att exceptionell färgkonsekvens uppvisades, med häpnadsväckande låga Delta E-värden 0,92 och 0,79 på två mediatyper som inte var Canons egna.

Läs vidare

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w

Nordvalls Etikett i partnerskap med utländska producenter

Nordvalls Etikett AB har slutit ett samarbetsavtal med holländska Geostick och franska Stratus Packaging. Bakgrunden till samarbetet är att bibehålla och stärka gemensamma marknadsandelar på en kraftigt konkurrensutsatt marknad.
Vid frågor om bilden, skriv till: christian.andersson@apeloga.se

Senaste nytt

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w

Snabb DTF-affär: ”Funderade bara en halvtimme”

Reklamlabbet i Glasriket hade i några år funderat på att uppgradera sitt textiltryck. När de fick höra talas om Mimakis DTF-lösning slog de till direkt. Företaget har även utökat med fler maskiner – och personal.
RL Fredrik Sara 2