Sharp vinner utmärkelse för färg- och bildkvalitet

PUBLICERAD: 25 februari 2014
UPPDATERAD: 14 november

Det oberoende testföretaget Buyers Laboratory prisar Sharps multifunktionsskrivare i high-end A3 färgkategori för exceptionell bildkvalitet och kraftfulla scanningsfunktioner.

– Vi är stolta över att återigen uppmärksammas av Buyers Laboratory. Det är ett resultat av den pålitlighet och prestanda som MX-6240N erbjuder. Utmärkelsen är ett bevis på Sharps ställning inom högvolymssegmentet och är en hyllning till våra högkvalitativa produkter, säger Jonne Zachrisson, nordisk produktchef på Sharp Electronics (Nordic) AB.

Buyers Laboratories biträdande chef Lynn Nannariello menar att: ”Förutom att MX-6240N har snabbare scanningshastigheter än genomsnittet har den också färgscanningsfiler som är mindre än vanligt. Skrivaren stödjer även en imponerande förhandsgranskning i realtid där användare kan visa, zooma, rotera, flytta och ta bort sidor.”

 

Läs vidare

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

För få utbildas – "Läget börjar bli kritiskt"

Att för få utbildas pekas ut som ett stort orosmoln för den grafiska industrin. Det gör att antalet som rekryteras utan formell utbildning för branschen ökar.
0023_210921

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)