Artform Designs investering ger nya jobb

PUBLICERAD: 10 april 2014
UPPDATERAD: 14 november

web_sara_dalili

Artform Design i Västra Frölunda designar och levererar helhetslösningar för bilhallar, showroom och bildproduktioner. Företaget inreder bland annat alla Volvos bilhallar i Sverige.

– Vi är med i hela processen, från ritningar i samarbete med arkitekter till design, installation och produktion, säger Sara Dalili, projektledare på Artform Design (på bild).

Företagets senaste investering är en Epson Surecolor 70600, en solvent-skrivare med begränsad miljöpåverkan.

– Vi valde mellan två skrivare. Det som avgjorde var mycket på grund av den fantastiska bildkvaliteten och att den printar snabbt. Den här skrivaren gör det även möjligt för oss att printa med metallicfärger såsom silver och guld.

– Förutom att vi nu kan utöka fotosidan kan vi även ta andra typer av jobb som exempelvis butiker. Här passar metallicfärgerna bra eftersom de tillför en extra effekt i skyltfönstret, avslutar Sara Dalili.

Läs vidare

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Papyrus visade upp wrappingfolier och ny canvas av plast från haven

Papyrus som riktar sig till hela den grafiska branschen visade bland annat upp sina wrappingfolier  som tagits fram efter intervjuer med användare. De visade också en canvas av återvunnen plast från haven.
F4725B8D-C27F-464C-A8DD-2F9F1652B6E6

Sign&Print-mässan har öppnat

2023 års upplaga av Sign&Print Scandinavia har nu slagit upp portarna. Under tre späckade mässdagar bjuds det på ett pärlband av produktlanseringar, intresseväckande seminarier och dessutom ska Sveriges bästa wrappare koras.
Fasad+flaggor2_S&P2023

"Roligt att få höra hur det går för våra medlemmar"

Fespa Swedens ordförande tycker att Sign & Print Scandinavia är ett sätt att både träffa medlemmar – och potentiella nya sådana. Föreningen framhåller också de personliga mötena som viktiga för att sprida kunskaper mellan branschkollegor.
Johan-Höckert-Fespa

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8