Nytt Xeikon Café om innovationer inom förpackningar

Nästa upplaga av eventet Xeikon Café hålls den 20-22 maj. Då handlar det om hur digital teknik kan bidra till utvecklingen inom förpacknings- och etikettryck.

På tredagarseventet erbjuder Xeikon och deras Aura-partners flera föredrag, workshops och diskussioner på temat.

– Digitaltrycket är svaret på många av dagens utmaningar som tryckerier och konverterare står inför, säger Filip Weymans, chef för affärsområdet etiketter och förpackningar hos Xeikon. Men att integrera en digitalpress i ett annars traditionellt arbetsflöde är en sak. Att synkronisera alla processer och maskiner så att resultatet blir lika bra, eller bättre, än traditionella metoder med förbättrade vinstmarginaler är en helt annan sak.

Xeikon har under dagarna tagit fasta på fyra applikationer som behandlas: Falskartong, självhäftande, värmetransfer och IML-etiketter (in-mold labeling). Bland annat visar man flera led i produktionsflödena för respektive område, som jobbförberedelse, produktion och efterbehandling.

Här kan du registrera dig till nästa Xeikon Café

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *