Två nya talare till Digitalt förpackningstryck

digipack_new_speakers2

AGI-konferensen Digitalt förpackningstryck hålls i Malmö den 8 oktober i år. Här tar förpackningsexperter upp allt från teknik och arbetsflöden, till försäljningsstrategi och marknadsföring.

Utöver huvudtalaren Kevin Karstedt från USA och forskaren Jesper Clement kommer även Visutechs vd Jan- Olof Jungersten och Xeikons forskningsansvarige Jürgen Devlieghere.

Jan-Olof Jungersten är vd för och grundare av Visutech, idag en av Nordens största leverantörer av digitala produktionslösningar från i första hand Hewlett Packard för den grafiska branschen. Under sitt föredrag kommer han att utifrån ett nordiskt perspektiv gå igenom hur övergången från analog till digital produktion av förpackningar kan gå till.

Jürgen Devlieghere har varit anställd hos Xeikon sedan 2006, och har sedan 2009 ansvarat för företagets R&D Digital Engine Team. De utvecklar utrustning för både våt- och torrtoner. Devliegheres drivkraft är att se till att ny teknik blir konkurrenskraftig och att kontinuerligt optimera funktionaliteten. Under sitt föredrag förklarar han fördelarna och nackdelarna med olika printtekniker.

Läs mer om konferensen här

0 kommentarer till “Två nya talare till Digitalt förpackningstryck”
  1. Martin skriver:

    Kul!
    Fanns det inte knappar för delning (och visning av antal delningar) på era sidor tidigare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: