Océ Colorwave med flera funktioner

PUBLICERAD: 17 februari 2015
UPPDATERAD: 17 februari

d1qcimbzli7ryunj82ws

Canon presenterar två nya flerfunktionella storformatare i färg.  Den mindre modellen, Océ Colorwave 500, inriktar sig på arbetsgrupper, medan Océ Colorwave 700 är framtagen för bredare grafiska tillämpningar.

Skrivarna är framtagna för bruk av tryckerier, interntryckerier, arbetsgrupper på plats eller fjärranslutna, som är i behov av högkvalitativa utskrifter på rullmatade media. Båda skrivarna använder den senaste versionen av tonertekniken Océ Crystal Point.

Océ Colorwave 500 fokuserar på CAD-, GIS- och produktionstillämpningar inom branscher som tillverkning, arkitektur, konstruktion, design och reprografi. Systemet har skyddad anslutning till molnet och inbyggd Windows 8-styrenhet. Som extra datasäkerhet finns också ett alternativ med löstagbara dubbla hårddiskar.

Océ Colorwave 700 vänder sig till verksamheter med större utskriftsvolymer, till exempel leverantörer av reprografi, skyltar och presentationer samt interntryckerier inom branscher som detaljhandel, besöksnäring, demo-/skyltmaterial, utbildning och myndigheter. Modellen har förstärkt mediahanteringsmöjligheterna med en optimeringsprocess för vanliga media. Systemet klarar mediatjocklekar upp till 0,8 millimeter.

Båda skrivarna kan integreras med molntjänster, hanterar flera användare, har skyddat arbetsflöde, inbyggd scanner som tillval samt många olika integrerade utmatningsalternativ. Upp till sex olika mediarullar ryms samtidigt.

Läs vidare

Anmäl dig till "Wrap & Remix by Antalis"

Antalis lanserar en helt ny tävling utöver det vanliga, med helt fantastiska priser att vinna. Bl.a en ikonisk 1965 Ford Mustang 350GT V8, HP Latex 630 Print & Cut eller VIP biljetter för Formel 1 Grand Prix i Italien. Tävlingen pågår från 1/2 till 30/6 2024.
3-main

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

V-TAB köper KB-MEDIA

Halländska digitaltryckeriet KBMEDIA uppgår i V-TAB men kommer finnas kvar som eget varumärke. Förhoppningen är en stark fullserviceaktör i regionen.
v-tab kbmedia

ZetaDisplay köper österrikiskt digitalt skyltföretag

Det digitala skyltföretaget ZetaDisplay gör ännu ett storförvärv i och med köpet av Österrikiska Peakmedia. Malmöföretaget vill vara drivande i konsolideringar på den europeiska marknaden inom digital signage.
ZetaDisplay-web

Senaste nytt

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

TAG Reklam: "Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan"

TAG Reklam är en veteran bland Karlstads många profilföretag och uppnådde sin högsta omsättning senaste året 2022/2023. I sitt nattklubbssvarta showroom satsar de på minimalism för att underlätta för kunderna.
– Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan, säger Andreas Gustafsson, vd.
DSC_5547

Tryckcentrum växer digitalt genom förvärv

Tryckcentrum i Blekinge förvärvar Altefur Development och den 1 mars öppnas en ny avdelning som kommer att fokusera på digital kommunikation.
Tryckcentrum

Profilföretaget Printer gör satsning i Finland

Brover Group-ägda Printer, e-handlare inom reklam- och trycksaker, har verkat på den svenska marknaden under några år. Nu tar företaget steget över Östersjön och går in i grannlandet Finland.
Printer Finland