Ny vd hos R&D Spandex

PUBLICERAD: 30 mars 2015
UPPDATERAD: 14 november
Spandex-small
Alexander Pierrou.

R&D Spandex har tillsatt Alexander Pierrou som vd för verksamheten i Norden. Alexander Pierrou har lång erfarenhet av affärsutveckling inom flera stora internationella organisationer och han kommer närmast från Coca-Cola Enterprises, där han ledde verksamheten för varma drycker i Sverige. Alexander Pierrou har även arbetat med affärsledning, marknadsföring, sälj och finansiell utveckling hos Philips, Accenture Management Consulting och Imperial Chemical Industries.

– Jag är glad över att få möjligheten att applicera mina erfarenheter på skylt- och grafikbranschen, i en organisation där kunden kommer i första hand och som har ambitiösa världsomspännande tillväxtplaner, säger Alexander Pierrou.

– Alexanders färdigheter och meriter gör honom till en utmärkt ledare för att driva vår tillväxtstrategi i Norden. Han kommer att bygga vidare på företagets styrkor och hjälpa våra kunder växa tillsammans med oss genom att erbjuda de bästa produkterna och den bästa servicen, säger han Rod Larson, VD för Spandexgruppen globalt.

I Alexander Pierrous utbildningsportfölj märks en Executive MBA från Rotterdam School of Management, vilket inkluderar studier vid EGADE (Monterrey), Chinese University of Hong Kong, UNC (Washington) och Fundação Getulio Vargas (São Paulo). Han har även en Masters of Science inom Financial Management från Handelshögskolan i Göteborg och Rotterdam School of Economics, samt en Bachelor of Science från Handelshögskolan i Göteborg och ICADE (Madrid).

Läs vidare

Parajett byter offset mot rullmatad inkjet

Nyligen stängde tryckerikoncernen Parajett ner sina offsetpressar för gott. Nu investerar företaget istället i en rullmatad press med kontinuerlig inkjet. Detta för att kunna öka såväl effektiviteten som printkvaliteten. 
Parajett

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Senaste nytt

Parajett byter offset mot rullmatad inkjet

Nyligen stängde tryckerikoncernen Parajett ner sina offsetpressar för gott. Nu investerar företaget istället i en rullmatad press med kontinuerlig inkjet. Detta för att kunna öka såväl effektiviteten som printkvaliteten. 
Parajett

”Det känns verkligen som vi växlar upp”

Efter en förrädisk vattenläcka har materialåterförsäljaren KA Olsson & Gems i Mölndal fått en nystart. Lokalerna har renoverats, flera nyrekryteringar har gjorts och man tror starkt på den prisvärda inredningsfolien CoverStyl som är ny i sortimentet.
DSC_6159

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)