Förpackningsverkstad i Antalis showroom

PUBLICERAD: 31 mars 2015
UPPDATERAD: 31 mars

profilskaparen_antalis

Den 8–24 april gör Profilskaparen gästspel hos Antalis i butiken på Birger Jarlsgatan 23 i Stockholm. I butiken kommer Profilskaparen att visa upp ett urval av sina specialtillverkade förpackningslösningar i pappersmaterial.

Under gästspelet kommer Profilskaparen dela ut en specialtillverkad förpackning i Invercote som tagits fram i begränsad upplaga tillsammans med Iggesund och Antalis. Förpackningen innehåller
det man behöver för att lyckas falsa en låda.

Under vardagarna kommer flera av Profilskaparens medarbetare att finnas på plats i butiken. Profilskaparens bokbindare Johan kommer att visa hantverket med att tillverka klädda produkter och exklusiva förpackningslösningar 8–9 april och 13–14 april. Det kommer även ges möjlighet för besökarna att själva bygga sina lådor.

I butiken får du möjlighet att tala med Profilskaparens projektledare och hantverkare för att få tips och idéer till förpackningslösningar.

Läs vidare

Anmäl dig till "Wrap & Remix by Antalis"

Antalis lanserar en helt ny tävling utöver det vanliga, med helt fantastiska priser att vinna. Bl.a en ikonisk 1965 Ford Mustang 350GT V8, HP Latex 630 Print & Cut eller VIP biljetter för Formel 1 Grand Prix i Italien. Tävlingen pågår från 1/2 till 30/6 2024.
3-main

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

V-TAB köper KB-MEDIA

Halländska digitaltryckeriet KBMEDIA uppgår i V-TAB men kommer finnas kvar som eget varumärke. Förhoppningen är en stark fullserviceaktör i regionen.
v-tab kbmedia

ZetaDisplay köper österrikiskt digitalt skyltföretag

Det digitala skyltföretaget ZetaDisplay gör ännu ett storförvärv i och med köpet av Österrikiska Peakmedia. Malmöföretaget vill vara drivande i konsolideringar på den europeiska marknaden inom digital signage.
ZetaDisplay-web

Senaste nytt

Roland DG blandar stort och smått

Roland DG fokuserar på senaste släppen på årets Fespa-mässa med såväl mindre skrivbordsvarianter som storformatsskrivare med ”print and cut”-funktion.
Roland

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w