Förpackningsverkstad i Antalis showroom

PUBLICERAD: 31 mars 2015
UPPDATERAD: 31 mars

profilskaparen_antalis

Den 8–24 april gör Profilskaparen gästspel hos Antalis i butiken på Birger Jarlsgatan 23 i Stockholm. I butiken kommer Profilskaparen att visa upp ett urval av sina specialtillverkade förpackningslösningar i pappersmaterial.

Under gästspelet kommer Profilskaparen dela ut en specialtillverkad förpackning i Invercote som tagits fram i begränsad upplaga tillsammans med Iggesund och Antalis. Förpackningen innehåller
det man behöver för att lyckas falsa en låda.

Under vardagarna kommer flera av Profilskaparens medarbetare att finnas på plats i butiken. Profilskaparens bokbindare Johan kommer att visa hantverket med att tillverka klädda produkter och exklusiva förpackningslösningar 8–9 april och 13–14 april. Det kommer även ges möjlighet för besökarna att själva bygga sina lådor.

I butiken får du möjlighet att tala med Profilskaparens projektledare och hantverkare för att få tips och idéer till förpackningslösningar.

Läs vidare

Flexa utlovar innovativa lösningar

Flexa deltar på Drupa 2024 för första gången. Det italienska företaget ska visa innovativa lösningar inom skärning, laminering och rullskärning.
Easy-plus

V-Tab har gått i konkurs

Tryckerikoncernen V-Tab har gått i konkurs. 150 anställda är berörda.
FotoJet-(64)

Livet på en pinne för Epson: Lanserar ny fotoskrivare

Epson lanserar en ny foto- och fine-artskrivare som ska höja standarden för användbarhet och kvalitet. Den nya A2-skrivaren är utformad för att uppfylla kraven hos professionella fotografer.
Epson-fotoskrivare

V-TAB köper KB-MEDIA

Halländska digitaltryckeriet KBMEDIA uppgår i V-TAB men kommer finnas kvar som eget varumärke. Förhoppningen är en stark fullserviceaktör i regionen.
v-tab kbmedia

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper