Adobe Publish gör framtidens appar

PUBLICERAD: 1 april 2015
UPPDATERAD: 1 april

Adobe Publish är baserad på Adobe Digital Publishing Suite och ska göra det möjligt att förbereda framtidens appar för mobila enheter, skriver Adobe i ett pressmeddelande.

Enligt Nick Bogaty, ansvarig för digital publicering på Adobe, gör Adobe Publish det möjligt att framställa och publicera innehåll för mobil användning utan krävande programmering.

– Under de senaste fem åren har vi genom utvecklingen av onlinetidningsappen Wired, lärt oss att app-användare vill ha ett vackert utformat och meningsfullt innehåll, och de vill ha det levererat i en jämn ström som passar det media de har i händerna. Utvecklingen av Wired och inte minst lanseringen via App Store har hjälpt oss att förstå hur en modern mobilupplevelse bör vara och hur vi bygger verktyg som stödjer den upplevelsen, säger Nick Bogaty.

Med Adobe Publicera får du följande: Förmågan att skapa appar för alla dominerande mobila plattformar utan att behöva programmera.

Kunderna kan skapa och leverera innehåll på ett flexibelt, enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Med administrationsverktyget Enterprise går det att organisera alla aktiva medverkande (designers, textförfattare, säljare, producenter, dataanalytiker, etc.), i ett flexibelt och effektivt arbetsflöde.

Läs vidare

Onlinetryckeri börjar sälja material

Unitedprint som driver onlinetryckeriet Print24 börjar sälja material via sitt varumärke Infowerk. Det handlar bland annat om papper, plåtar och kartong.
Toivo

Bilder från första Drupa-veckan

Följ med Sign&Print in i hallarna under Drupa 2024 i Düsseldorf. Vilka produkter och applikationer visas på årets mässa?
Bildkollage

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Senaste nytt

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)

De visade linjer med helautomatisk bokproduktion

Efterbehandlingsexperterna Horizon demonstrerade hur man skapar den smarta fabriken på Drupa.
_DSC0615

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Åtta45 ver 2