Delta i undersökning om skyltmarknadens framtid

PUBLICERAD: 23 april 2015
UPPDATERAD: 23 april

Marknadsföring av varumärken och produkter förändras ständigt och varumärkesägare har ett växande utbud av möjligheter på grund av utvecklingen av digital kommunikation. Hittills har det varit de traditionella marknadsföringskanalerna som har markerat utvecklingen men nu är det förändringar på väg.

Analysinstitutet Smithers Pira har därför lanserat en internationell utredning av de förändringar vi står inför i skylt- och displaymarknaden. Utredningen bygger på en online-undersökning där alla producenter och köpare av dessa produkter är välkomna att delta.

Undersökningen stänger fredag ​​24 april, och en rapport ”Signage i en elektronisk värld” kommer att släppas senare i år. Målet är att identifiera i vilken utsträckning digital inomhusreklam kommer att påverka den traditionella marknaden. Undersökningen är helt anonym och kommer endast att användas för att skapa en överblick av trender och medelvärden.

Det tar ungefär tio minuter att fylla i frågeformuläret på nätet, och alla inblandade i studien kommer att få en gratis kopia av studien: ”Print vs. Elektronic Media- the threat of digital technologies to traditional printed advertising.”

Delta i undersökningen här:
https://www.surveymonkey.com/s/PrintVsElectronicMedia

Läs vidare

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

”Länge sedan vi sålde så mycket på en mässa”

Mimakis rullbaserade DTF-printer var hett stoff i Signcoms monter under Sign&Print Scandinavia. Under mässan offentliggjordes även en annan rykande färsk nyhet från Mimaki: en print and cut-skrivare med UV LED i 330-serien.
2D96C53C-971F-4488-A861-63CD0E74549A_1_100_o

Antalis trycker på gröna alternativ

Den grafiska branschen har en del att göra när det gäller klimatpåverkan. Det vill Antalis vara med och ändra på. I sin monter under Sign&Print-mässan var det mycket som kretsade kring hållbara materialval.
Antalis 2

Skärning med kollaborativa robotar

Automation med robotlösningar. Det står i fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
– Vi vill få fler att inse att det är nästa steg i utvecklingen, säger Henrik Larsson Hedblom på Zünd Skandinavien.
Zund 2

Senaste nytt

Kunden kan byta wrapmaterial på bilen med några klick

Den stora nyheten hos Spandex var det nya 3D-designprogrammet Zeno. Den prenumerationsbaserade tjänsten låter kunden testa olika wrappingmaterial och färger i datorn innan köparen bestämmer sig.
DSC_4662

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Riso satsade allt på ett starkt kort

Riso lät sin nya snabba bläckstråleskrivare Riso Valezus T1200 spela den självklara huvudrollen i sin monter. Tillverkaren vill fylla ett hål på marknaden utanför segment som laser och toner. Det var första gången som modellen T1200 visades för den skandinaviska publiken.
DSC_4959