Arkitektkopia vässar kommunikationen

PUBLICERAD: 7 maj 2015
UPPDATERAD: 14 november

Arkitektkopia-small

Många känner till att Arkitektkopia levererar en mängd olika marknadsföringsmaterial, skyltar och trycksaker. Och med åren har man även utvecklat ett system som spänner från design och original hela vägen via produktion till leverans och lagerhållning.

För att tydliggöra sin bredd har Arkitektkopia inlett ett strategiskt samarbete kring företagets kommunikationskoncept tillsammans med reklambyrån BerntzonBylund. Under pamfletten ”En värld av trycksaker” lanserar nu Arkitektkopia en ny och mer kundanpassad webbplats.

– Vi har genomfört ett strategiarbete för att bli tydligare med den stora bredd vi har i vårt erbjudande. Vi märker hur behovet av kommunikation och marknadsföring ökar i alla branscher samtidigt som tidshorisonten blir allt kortare. Många företag producerar allt mer på egen hand och här är vi en naturlig partner, säger Gunnar Duintjer, vd på Arkitektkopia och framhåller att målet är att bli duktigare på att kommunicera.

Läs vidare

Neonchock hos Nize: "Erbjuda något annat"

Färgstarka tryck med neonfärger fångade ögat i Nize Equipments monter under Sign&Print-mässan. Men även en skrivare som kan printa taktila skyltar som bokstavligt talat sticker ut.
Nize 3

Vd-byte och produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom till Sign&Print-mässan inte bara med produktnyheter utan även med en ny vd vid rodret. Det som var sig likt var fokuset på efterbehandlings- och automationslösningar.
Horizon 4

Jako tryckeri flyttas – nya ägaren centraliserar

Jako tryckeri i halländska Torup ska stängas. I stället ska all verksamhet samlas tio mil bort hos ägaren Nilssons tryckeri i skånska Bjärnum utanför Hässleholm.
DSC_4406

Antalis trycker på gröna alternativ

Den grafiska branschen har en del att göra när det gäller klimatpåverkan. Det vill Antalis vara med och ändra på. I sin monter under Sign&Print-mässan var det mycket som kretsade kring hållbara materialval.
Antalis 2

Senaste nytt

Kunden kan byta wrapmaterial på bilen med några klick

Den stora nyheten hos Spandex var det nya 3D-designprogrammet Zeno. Den prenumerationsbaserade tjänsten låter kunden testa olika wrappingmaterial och färger i datorn innan köparen bestämmer sig.
DSC_4662

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Riso satsade allt på ett starkt kort

Riso lät sin nya snabba bläckstråleskrivare Riso Valezus T1200 spela den självklara huvudrollen i sin monter. Tillverkaren vill fylla ett hål på marknaden utanför segment som laser och toner. Det var första gången som modellen T1200 visades för den skandinaviska publiken.
DSC_4959