Ny vd i Schneidler Grafiska

PUBLICERAD: 12 maj 2015
UPPDATERAD: 14 november
Schneidler_small
Mattias Jaginder, ny vd i Schneidler Grafiska.

Mattias Jaginder har utsetts till ny vd för material- och maskinleverantören Schneidler Grafiska.

Mattias Jaginder kommer närmast från tjänsten som vd för ViFlow Group, en företagsgrupp som tillverkar och marknadsför utrustning för tung industri. Han har även haft olika befattningar inom Atlas Copco Compressor och ITT Flygt.

– Schneidler Grafiska är ett företag med en lång och framgångsrik historia. Inom företaget finns otroligt mycket erfarenhet och kunskap från grafisk industri, men jag tror att jag kan tillföra lite nya infallsvinklar och kompetenser som jag har skaffat mig från andra företag och branscher. Jag ser verkligen fram emot att vidareutveckla företaget tillsammans med medarbetarna, säger Mattias Jaginder.

Kristoffer Skantze lämnar i och med detta befattningen som tillförordnad vd för Schneidler Grafiska och går tillbaka till tjänsten som koncernchef för Schneidler-företagen.

Läs vidare

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Papyrus visade upp wrappingfolier och ny canvas av plast från haven

Papyrus som riktar sig till hela den grafiska branschen visade bland annat upp sina wrappingfolier  som tagits fram efter intervjuer med användare. De visade också en canvas av återvunnen plast från haven.
F4725B8D-C27F-464C-A8DD-2F9F1652B6E6

Sign&Print-mässan har öppnat

2023 års upplaga av Sign&Print Scandinavia har nu slagit upp portarna. Under tre späckade mässdagar bjuds det på ett pärlband av produktlanseringar, intresseväckande seminarier och dessutom ska Sveriges bästa wrappare koras.
Fasad+flaggor2_S&P2023

"Roligt att få höra hur det går för våra medlemmar"

Fespa Swedens ordförande tycker att Sign & Print Scandinavia är ett sätt att både träffa medlemmar – och potentiella nya sådana. Föreningen framhåller också de personliga mötena som viktiga för att sprida kunskaper mellan branschkollegor.
Johan-Höckert-Fespa

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8