Kodak öppnar ny produktionslinje

KODAK SONORA NEWS Process Free Plates

Kodaks anläggning i Georgia, USA, kommer att börja producera Kodak Sonoras processfria tryckplåtar. Enligt företaget har över 2700 tryckerier runt om i världen börjat använda plåten, och den ökade efterfrågan är anledningen till den nya produktionslinjen.

– Öppnandet av den nya produktionslinjen håller oss på banan mot vårt mål att hjälpa tryckerier att bli mer hållbara, säger Jeff Clarke, vd, Eastman Kodak Company.

Kodak Sonoras processfria tryckplåtar använder inte processkemi, vilket gör att tryckerierna inte behöver den sortens utrustning. Det innebär i sin tur att det skär ner allt användande av vatten, kemikalier och energi i relation till den processen, vilket ska göra tryckeriet mer miljövänligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *